Επιστρέφουμε στην κανονικότητα…της αντιπαράθεσης

in ΚΥΚΛΑΔΕΣ/Νάξος

Στερνή μου γνώσει να σε είχα πρώτα, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Την ώρα που όλοι οι επαγγελματίες του τουρισμού τρέχουν και δεν φτάνουν, κάποιοι που ασχολούνται με τα δημοτικά, βρήκαν είτε την ώρα να κάνουν σκληρή αντιπολίτευση, είτε να ενεργοποιήσουν τις  υπηρεσίες του δήμου που λόγω κορωνοϊού βρίσκονται σε…καραντίνα και παύση εργασιών.

Χρειάζεται να  επικρατήσει πια πνεύμα συνεργασίας! Η ανάρτηση πάντως του δημάρχου Νάξου έρχεται να..ξυπνήσει λίγο τα πνεύματα ώστε να συνειδητοποιήσουμε ότι μπαίνουμε στην κανονικότητα.

Τι αναφέρει στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Λιανός

Με έκπληξη διάβασα ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης αιτήθηκαν τη διεξαγωγή κατεπείγουσας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τη χωροθέτηση και κατασκευή νέου επιβατικού λιμένα».

Στις 13 Δεκεμβρίου 2019, όταν ήρθε προς ψήφιση το Τεχνικό Πρόγραμμα, το οποίο για πρώτη φορά περιλάμβανε τη «Σύνταξη φακέλου δημόσιας σύμβασης χωροθέτησης νέου επιβατικού λιμένα Νάξου», παρακάλεσα τα μέλη της αντιπολίτευσης όπως το υπερψηφίσουν, δυστυχώς, όμως, εκείνοι το καταψήφισαν!

Τους ευχαριστώ που έστω και τώρα θέλουν να συμφωνήσουν με το τεχνικό πρόγραμμα που ήδη υλοποιούμε, στο οποίο περιλαμβάνεται το εν λόγω έργο!

 

 

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση των συνδυασμών

 

Επείγουσα ανάγκη η χωροθέτηση και κατασκευή νέου λιμανιού στη Νάξο

Προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΘΕΜΑ: Αίτηση Σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου

Ζητούμε να συγκαλέσετε άμεσα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την «Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας χωροθέτησης και κατασκευής νέου επιβατικού λιμένα Νάξου και έναρξης της απαιτούμενης διαδικασίας για την ανάθεση σχετικής μελέτης», όπου, προτείνουμε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την επείγουσα ανάγκη κατασκευής νέου, σύγχρονου, ασφαλούς και λειτουργικού Λιμένα στην Νάξο.

Νάξος, 23 Μαΐου 2020

Οι αιτούντες δημοτικοί σύμβουλοι

Για την παράταξη «Μαζί Αλλάζουμε»
Λεονάρδος Χατζηανδρέου, Εμμανουήλ Κορακίτης, Γεώργιος Μανδηλαράς, Αντώνιος Πιτταράς, Ιωάννης Μαράκης, Νικόλαος Κάρλοβιτς, Αθανάσιος Μπερτσιάς

Για την παράταξη «Δύναμη Δημιουργίας»
Βασίλειος Βρούτσης, Εμμανουήλ Βάβουλας, Ιωάννης Μαράκης, Αντώνιος Βασαλάκης, Αικατερίνη Φουτάκογλου, Νικόλαος Νομικός

Για την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»
Ιωάννης Κορρές

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Go to Top