• Latest
  • Trending
  • All
Το έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στον άξονα της Κοινωνικής Πολιτικής

Το έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στον άξονα της Κοινωνικής Πολιτικής

10/01/2023
Φίλιππος Φόρτωμας: «Να στελεχωθεί πλήρως το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδων)»

Φίλιππος Φόρτωμας: «Να στελεχωθεί πλήρως το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδων)»

23/03/2023
Καλάθι νοικοκυριού: Στο kalathi.mindev τα φθηνότερα από τα 51 προϊόντα

Οι καταναλωτές περιόρισαν από αγορές τροφίμων μέχρι το… μπάνιο

23/03/2023
ADVERTISEMENT
Πέθανε ο Ανδρέας Καρακώστας

ΕΣΗΕΑ για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στον Θεοδωράκη: «Η προσπάθεια εκφοβισμού δεν θα περάσει»

23/03/2023
Εκλογές: «Όχι» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη ή Τσίπρα για πρωθυπουργό

Εκλογές: «Όχι» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη ή Τσίπρα για πρωθυπουργό

23/03/2023
Ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 24 Μαρτίου

23/03/2023
Φωτοβολταϊκά: Έτσι θα επωφεληθείτε με την επιδότηση έως 75%, βήμα – βήμα η διαδικασία για την αίτηση

Φωτοβολταϊκά: Έτσι θα επωφεληθείτε με την επιδότηση έως 75%, βήμα – βήμα η διαδικασία για την αίτηση

23/03/2023
Ξεκίνησε η ανάπλαση των ιστορικών ανεμόμυλων στη Μύκονο

ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες της Μυκόνου στις 28 Μαρτίου για τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου

23/03/2023
Νότιο Αιγαίο: Στο 24% η έλλειψη εργατικού δυναμικού στα ξενοδοχεία

Νότιο Αιγαίο: Στο 24% η έλλειψη εργατικού δυναμικού στα ξενοδοχεία

23/03/2023
Η τοποθέτηση του Έπαρχου Νάξου Γ. Μαργαρίτη για την κατασκευή του γηπέδου 8×8

Η τοποθέτηση του Έπαρχου Νάξου Γ. Μαργαρίτη για την κατασκευή του γηπέδου 8×8

23/03/2023
Τουρισμός: Συνεχίζεται το… καλοκαίρι στα νησιά – Στα 19 δισ. κλειδώνουν τα έσοδα

Στον “Ψηφιακό πολιτιστικό ξεναγό” εντάχθηκε η Σαντορίνη

23/03/2023
Συνάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. με στελέχη του Κ.Κ.Ε. Θήρας

Συνάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. με στελέχη του Κ.Κ.Ε. Θήρας

23/03/2023
Επιμελητήριο Κυκλάδων : Εξαπάτηση μελών με στόχο την απόσπαση χρημάτων

Προσοχή : Τηλεφωνική απάτη- Επιτήδειοι παριστάνουν τους υπαλλήλους της Περιφέρειας

23/03/2023
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023
No Result
View All Result
Κυκλαδική
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom
Κυκλαδική
No Result
View All Result

Το έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στον άξονα της Κοινωνικής Πολιτικής

by Αίθουσα Σύνταξης
10/01/2023
in ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Κοινωνία
Το έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στον άξονα της Κοινωνικής Πολιτικής
493
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
ADVERTISEMENT

Στο έργο που υλοποίησε η ΠΝΑΙ στον άξονα Κοινωνικής Πολιτικής στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020 αναφέρθηκαν ο εκπρόσωπος τύπου της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Υψηλάντης και η αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Χαρούλα Γιασιράνη σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν.

«Μαζί με την αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας κα Χαρούλα Γιασιράνη, αποφασίσαμε να μιλήσουμε για τις δράσεις της ΠΝΑΙ, στο πεδίο άσκησης κοινωνικής πολιτικής και πολιτικής κοινωνικής πρόνοιας. Γιατί κακά τα ψέματα, ο περισσότερος κόσμος σήμερα, περνά δύσκολα κι ο καθένας μας σηκώνει τα δικά του βάρη. Ωστόσο κάποιοι συνάνθρωποί μας, αξίζουν πιο πολύ της προσοχής και της φροντίδας μας, γιατί σηκώνουν αυτά τα βάρη με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία. Κι όχι μόνο τούτες τις γιορτινές μέρες, αλλά με συνέχεια και συνέπεια. Κι εδώ ακριβώς έγκειται ο ρόλος της πολιτείας αλλά και της αυτοδιοίκησης. Να σχεδιάσουν, να οργανώσουν και να υλοποιήσουν πολιτικές και δράσεις συνεχούς και συνεπούς υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και διατήρησης της συνοχής της κοινωνίας. Για να μην μένει κανείς πίσω, για να μην βιώνει κανείς την ανέχεια, την απομόνωση και τον αποκλεισμό», δήλωσε ο κ. Υψηλάντης.

Οι προτεραιότητες

Αναφερόμενος στις προτεραιότητες στο πλαίσιο του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου από το 2014 έως και σήμερα ο κ. Υψηλάντης δήλωσε ότι: «Οι δράσεις προώθησης της κοινωνικής ένταξης και ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού, που υλοποιούνται στο πλαίσιο του ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου από το 2014 έως και σήμερα θα ολοκληρωθούν στο τέλος του 2023. Με στοιχεία και αριθμούς. Η διαθέσιμη δημόσια δαπάνη ήταν 47,4 εκατ. € και αντιστοιχούσε στο 30,62% του προγράμματος. Έχουν αναληφθεί έως σήμερα, νομικές δεσμεύσεις 61,80 εκατ. €, έχουν ήδη γίνει πληρωμές 48,50 εκατ. € που αναμένεται να φθάσουν στα 53,00 εκατ. € μέχρι το κλείσιμο του προγράμματος (ποσοστό απορρόφησης 112%)».

Οι δράσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης συνοπτικά, έχουν σύμφωνα με τον κ. Υψηλάντη ως εξής:

  • δράσεις με στόχο την αναβάθμιση προσόντων και την υποστήριξη της ένταξης στην αγορά εργασίας ανέργων καθώς και την ανάπτυξη δεξιοτήτων αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων. Αναμένεται να ωφεληθούν πάνω από 1.100 άτομα.
  • δράσεις εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής (χορήγηση voucher σε δικαιούχους γονείς για τα τροφεία βρεφονηπιακών σταθμών και κέντρων δημιουργικής απασχόλησης). Από τα προγράμματα αυτά ωφελούνται πάνω από 700-800 οικογένειες κατ’ έτος (αριθμός ο οποίος διπλασιάστηκε το 2021).
  • εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για την ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες (απασχόληση εξειδικευμένου προσωπικού σε σχολικές μονάδες). Τα έργα που έχουν ενταχθεί μέχρι σήμερα καλύπτουν 9 σχολικά έτη. Κάθε χρόνο ωφελούνται από το πρόγραμμα 12-15 σχολεία και αντίστοιχος αριθμός μαθητών.
  • παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από μία δομή στη Ρόδο (ΠΑΝΑΚΕΙΑ) και τρεις κινητές μονάδες στα νησιά των Κυκλάδων.
  • αντιμετώπιση των εξαρτήσεων μέσω ενός Πολυδύναμου Κέντρου και μίας Κινητής Μονάδας στη Ρόδο και ενίσχυση των Κέντρων Πρόληψης σε Σύρο, Πάρο, Ρόδο και Κω.
  • λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) στην Περιφέρεια. Ήδη λειτουργεί η ΤΟΜΥ της Κω. Για τις υπόλοιπες υπήρξε επαναπροκήρυξη για την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού και αναμένονται τα αποτελέσματα.
  • ενίσχυση των φορέων Υγείας με 204 άτομα επικουρικό προσωπικό, για την ανταπόκριση του συστήματος υγείας στις αυξημένες ανάγκες λόγω της επιδημίας COVID-19 στην Περιφέρεια.
  • λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ξενώνων Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας. Τα Κέντρα Συμβουλευτικής λειτουργούν σε Ρόδο, Κω και Σύρο και ο Ξενώνας στη Ρόδο. Από τις αρχές του 2016, τα συμβουλευτικά κέντρα έχουν εξυπηρετήσει περίπου 1.200 άτομα ενώ ο ξενώνας έχει φιλοξενήσει περίπου 90 γυναίκες και παιδιά.
  • δράσεις βελτίωσης των παρεχόμενων κοινωνικών υπηρεσιών, μέσω χρηματοδότησης της λειτουργίας των παρακάτω δομών:
  • 13 Κέντρα Κοινότητας που καλύπτουν όλη την Περιφέρεια. Στα Κέντρα Κοινότητας έχουν απευθυνθεί μέχρι σήμερα 9.500 περίπου άτομα.
  • 2 Κοινωνικά Φαρμακεία και 1 Δομή Σίτισης. Η δομή σίτισης στη Ρόδο αφορά 150 ωφελούμενους, ενώ από τα κοινωνικά φαρμακεία στη Νάξο και στη Ρόδο έχουν ωφεληθεί περισσότερα από 300 άτομα έως σήμερα.
  • 5 Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων. Η λειτουργία τους παρατάθηκε έως το 2023 και αφορούν περίπου 100 ωφελούμενους
  • λειτουργία 3 Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) για ΑμεΑ στη Ρόδο και 1 στην Κω. Οι δομές στη Ρόδο υποστηρίζουν την αυτόνομη διαβίωση 14 ατόμων με νοητική στέρηση και στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, τη μετάβαση από την ιδρυματική φροντίδα στη φροντίδα σε επίπεδο τοπικής κοινότητας καθώς και στη πρόληψη φαινομένων περιθωριοποίησης, κοινωνικού αποκλεισμού και καταπολέμησης των διακρίσεων.
  • Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία στη Ρόδο. Η δράση αφορά 20 ωφελούμενους
  • Επιχορήγηση 16 Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Η κοινωνική  πολιτική του Αύριο

Οι πόροι που θα διατεθούν, σύμφωνα με τον κ. Υψηλάντη από την ΠΝΑι μέσα από το Περιφερειακό Πρόγραμμα 2021-2027 για την κοινωνική πολιτική αυξάνονται από 47,40 εκατ. €, σε 72,20 εκατ. €, δηλαδή κατά 52,32%.
«Ταυτόχρονα χαράζουμε την πολιτική του αύριο, μέσα από το Περιφερειακό Πρόγραμμα 2021-2027.
Στο αντίστοιχο πεδίο άσκησης πολιτικής, οι πόροι που θα διατεθούν αυξάνονται από 47,40 εκατ. €, σε 72,20 εκατ. €, δηλαδή αυξάνονται κατά 52,32%. Κι αυτό γιατί η Περιφερειακή Αρχή, με τεκμηριωμένη προσπάθεια και χρόνιο αγώνα σε πολλά επίπεδα, κατάφερε να ανεβάσει το συνολικό επιχειρησιακό πρόγραμμα της Περιφέρειας από τα 154,8 στα 285,4 εκ. €.

Αυτή είναι η πολιτική μας. Η πολιτική συνεχούς ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας και της ανάπτυξης, με διάχυση των αποτελεσμάτων της στην κοινωνία των νησιών μας. Φροντίζοντας ο βηματισμός μας να είναι συνεκτικός, φροντίζοντας να μην μένει κανένας πίσω. Κυρίως οι νέοι και οι πιο ευάλωτοι από τους συμπολίτες μας», είπε ο κ. Υψηλάντης.
Η αντιπεριφερειάρχης Υγείας, κ. Χαρούλα Γιασιράνη αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής και κοινωνικής πρόνοιας, που υλοποιήθηκαν από τις υπηρεσίες της ΠΝΑι, μέσα στο 2022 στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στα παρακάτω:

ΤΕΒΑ

Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), σύμφωνα με την κα Γιασιράνη, υποστηρίζει δράσεις σχετικά με τη συλλογή, μεταφορά, αποθήκευση, διανομή τροφίμων καθώς και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ). Στηρίζει επίσης Συνοδευτικά Μέτρα και δραστηριότητες που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Το πεδίο εφαρμογής του ΤΕΒΑ εξειδικεύεται στην Ελλάδα μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που τρέχει από το 2014 και λήγει στις 31/12/2023.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι Διευθύνσεις Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου της ΠΝΑι, ολοκλήρωσαν διαγωνισμούς εντός του 2022, για την προμήθεια ειδών (βασικής υλικής συνδρομής) και τροφίμων συνολικού ύψους 2.070.745,60€.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ  ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΑ

Τα κοινωνικά παντοπωλεία είναι υπηρεσίες παροχής ειδών πρώτης ανάγκης για τη σίτιση και την ένδυση απόρων κατοίκων, που λειτουργούν σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν.4071/2012.

Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, λειτουργούν συνολικά 6 Κοινωνικά Παντοπωλεία (Ρόδο, Κω, Κάρπαθο, Σύρο, Τήνο κα Πάρο). Η ΠΝΑι, όπως εξήγησε η αντιπεριφερειάρχης, είναι η μόνη περιφέρεια στα κοινωνικά παντοπωλεία της οποίας, οι δικαιούχοι παραλαβής τροφίμων μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής, gov.gr. Μέσω της εφαρμογής, μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους, να επισυνάψουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να επιλέξουν τον τρόπο παραλαβής των τροφίμων.

Για τη λειτουργία των κοινωνικών παντοπωλείων, οι Διευθύνσεις Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων και Δωδεκανήσου της ΠΝΑι, ολοκλήρωσαν διαγωνισμούς εντός του 2022, για την προμήθεια τροφίμων, συνολικού ύψους 1.452.334,00€.

Με την τελευταία αναθεώρηση, οι δικαιούχοι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ρόδου, ανέρχονται σε 650, παρουσιάζοντας σημαντική μείωση σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.

«Το κοινωνικό παντοπωλείο Ρόδου έχει τους περισσότερους δικαιούχους συγκριτικά με τα υπόλοιπα στην Περιφέρειά μας. Μετά την αναθεώρηση και την προσκόμιση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, διαπιστώσαμε ότι μειώθηκε ο αριθμός τους, πράγμα που σημαίνει ότι αυξήθηκαν τα εισοδήματά τους. Και πραγματικά χαιρόμαστε γι’ αυτό, επειδή στόχος μας είναι κανείς να μην έχει ανάγκη να προστρέχει για βοήθεια στο κοινωνικό παντοπωλείο. Μετά από δύο χρόνια σκληρής δοκιμασίας το 2022 τα εισοδήματα αυξήθηκαν σε τόσο σημαντικό βαθμό, ώστε από τις 950 οικογένειες που ήταν δικαιούχες του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρόδου δεν θα ξεπεράσουν τις 650», είπε η κα Γιασιράνη.

ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΠΡΟΝΟΙΑΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Η ΠΝΑι, όπως εξήγησε στη συνέχεια η αντιπεριφερειάρχης, έχει την ευθύνη ελέγχου σωστής λειτουργίας των Προνοιακών Δομών που λειτουργούν στα όρια της περιφέρειας. Έτσι λοιπόν εντός του 2022, στις Κυκλάδες όπου λειτουργούν 53 Δομές, διενεργήθηκαν 70 έλεγχοι και στα Δωδεκάνησα όπου λειτουργούν 99 Δομές, διενεργήθηκαν 141 έλεγχοι.

Οι τύποι δομών που ελέγχονται από τις υπηρεσίες της ΠΝΑι, είναι:  ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ. ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ.  ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ). ΚΕΝΤΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ. ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ  ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΥΙΟΘΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η ΠΝΑι, έχει επίσης την αρμοδιότητα των διαδικασιών υιοθεσίας και αναδοχής ανηλίκων.
Στο πλαίσιο αυτό, στις Κυκλάδες υποβλήθηκαν 12 αιτήματα υιοθεσίας, από τα οποία ολοκληρώθηκαν τα 9 ενώ τα υπόλοιπα 3 βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής έρευνας. Επίσης στις Κυκλάδες, υποβλήθηκαν 4 αιτήματα αναδοχής, από τα οποία ολοκληρώθηκαν τα 3 ενώ ένα βρίσκεται στο στάδιο της κοινωνικής έρευνας.

Αντίστοιχα στα Δωδεκάνησα, υποβλήθηκαν 19 αιτήματα υιοθεσίας, από τα οποία ολοκληρώθηκαν τα 16 ενώ τα υπόλοιπα 3 βρίσκονται στο στάδιο της κοινωνικής έρευνας. Επίσης, υποβλήθηκε 1 αίτημα αναδοχής, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της κοινωνικής έρευνας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ:  40 εισαγγελικές παραγγελίες. 18 δικαστικές συμπαραστάσεις. 4 επιμέλειες ανηλίκων. 1 επιτροπεία ανηλίκου. Χορηγήθηκαν 125 δελτία μετακίνησης ΑΜΕΑ. Πιστοποιήθηκαν 5 Φορείς Κοινωνικής Φροντίδας.  Χορηγήθηκαν 3 άδειες άσκησης επαγγελμάτων κοινωνικών λειτουργών

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ KYKLADIKI.GR

Τώρα όλες οι ειδήσεις του kykladiki.gr στο Google News.

Tags: κοινωνική πολιτικήΠεριφέρεια Νοτίου Αιγαίου
Share197Tweet123Share49

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Ρόδος προορισμός υβριδικής εργασίας – Οι πρώτοι ψηφιακοί νομάδες εγκαταστάθηκαν στο νησί

H Ρόδος προορισμός υβριδικής εργασίας – Οι πρώτοι ψηφιακοί νομάδες εγκαταστάθηκαν στο νησί

by Αίθουσα Σύνταξης
21/03/2023
0

H Ρόδος προορισμός υβριδικής εργασίας - Οι πρώτοι ψηφιακοί νομάδες εγκαταστάθηκαν στο νησί “All roads lead to Rhodes” Η CISCO, κορυφαία τεχνολογική εταιρεία παγκοσμίως...

ΓΝ – ΚΥ Νάξου : Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή του αναβάθμιση

ΓΝ – ΚΥ Νάξου : Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή του αναβάθμιση

by Αίθουσα Σύνταξης
20/03/2023
0

ΓΝ – ΚΥ Νάξου : Υπεγράφη η σύμβαση για την ενεργειακή του αναβάθμιση Στη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για την Παροχή...

Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

by Αίθουσα Σύνταξης
17/03/2023
0

Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου -ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. Ν. Αιγαίου καλεί Εγγεγραμμένους Ανέργους στα μητρώα...

Με μεγάλη συμμετοχή έκλεισε η ανοικτή πρόσκληση για τον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας της Περιφέρειας

Με μεγάλη συμμετοχή έκλεισε η ανοικτή πρόσκληση για τον Διεθνή Διαγωνισμό Δώρων Γαστρονομίας της Περιφέρειας

by Αίθουσα Σύνταξης
09/03/2023
0

Τριανταεπτά δώρα γαστρονομίας από 21 νησιώτισσες και νησιώτες παραγωγούς που δραστηριοποιούνται σε 11 από τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου είναι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Φίλιππος Φόρτωμας: «Να στελεχωθεί πλήρως το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Νοτίου Αιγαίου (Κυκλάδων)»
  • Οι καταναλωτές περιόρισαν από αγορές τροφίμων μέχρι το… μπάνιο
  • ΕΣΗΕΑ για την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στον Θεοδωράκη: «Η προσπάθεια εκφοβισμού δεν θα περάσει»
  • Εκλογές: «Όχι» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη ή Τσίπρα για πρωθυπουργό
  • Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 24 Μαρτίου
  • Φωτοβολταϊκά: Έτσι θα επωφεληθείτε με την επιδότηση έως 75%, βήμα – βήμα η διαδικασία για την αίτηση
  • ΑΔΕΔΥ: Στάση εργασίας σε όλες τις υπηρεσίες της Μυκόνου στις 28 Μαρτίου για τον ξυλοδαρμό του αρχαιολόγου
ADVERTISEMENT

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νάξος: Ζητείται υπάλληλος γραφείου για λογιστήριο
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητείται προσωπικό για το εστιατόριο “Βαραββάς”

by Αίθουσα Σύνταξης
20/03/2023
0

Ζητείται προσωπικό για το εστιατόριο "Βαραββάς" Το εστιατόριο "Βαραββάς" αναζητεί προσωπικό για το 2023: βοηθός κουζίνα, λαντζερα, σερβιτορους με πλήρες...

Read more
Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη

by Αίθουσα Σύνταξης
13/03/2023
0

Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη για 6ημερη απασχόληση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων για...

Read more
Νάξος: Ζητείται υπάλληλος γραφείου για λογιστήριο
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται housemen-καθαριστές σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων για τη σεζόν 2023

by Αίθουσα Σύνταξης
13/03/2023
0

Ζητούνται housemen-καθαριστές σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων για τη σεζόν 2023 Ζητούνται housemen-καθαριστές για άμεση πρόσληψη για 6ημερη απασχόληση...

Read more
Κυκλαδική

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr

ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

No Result
View All Result
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr