• Latest
  • Trending
  • All
Πόσο εφικτό είναι να ανοίξει η τουριστική σεζόν τον Μάρτιο;

Πόσο εφικτό είναι να ανοίξει η τουριστική σεζόν τον Μάρτιο;

13/01/2023
Ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Η πρόγνωση του καιρού για την Πρωταπριλιά

31/03/2023
Πασχαλινοί προορισμοί: Πληρότητα 90% σε καταλύματα και πλοία | Ευχάριστα νέα για νησιά των Κυκλάδων

Πασχαλινοί προορισμοί: Πληρότητα 90% σε καταλύματα και πλοία | Ευχάριστα νέα για νησιά των Κυκλάδων

31/03/2023
ADVERTISEMENT
Τότε ξεκινάει… και έτσι ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις εκλογές

31/03/2023
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Γαύδου

Σεισμός στην Κύθνο

31/03/2023
Υπουργείο Οικονομικών: Οι όροι για τη ρύθμιση οφειλών στους Δήμους σε 72 δόσεις – Αναβίωση των 100 δόσεων

Υπουργείο Οικονομικών: Οι όροι για τη ρύθμιση οφειλών στους Δήμους σε 72 δόσεις – Αναβίωση των 100 δόσεων

31/03/2023
Τουριστικές Επενδύσεις: 562 αιτήσεις ύψους 1,6 δισ. ευρώ στον νέο αναπτυξιακό νόμο

Υπουργείο Τουρισμού: Δημιουργείται η πλατφόρμα «My Digital Tourism»

31/03/2023
Ανακοίνωση του ΑΠΑΣ Νάξου για τη μη συμμετοχή του στο Final 4 Εφήβων

Ανακοίνωση του ΑΠΑΣ Νάξου για τη μη συμμετοχή του στο Final 4 Εφήβων

31/03/2023
Αστυνομικό Δελτίο: Συλλήψεις σε Μήλο και Πάρο

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Τήνο

31/03/2023
Από σήμερα ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση μέσων αγκυροβολίας τουριστικών σκαφών στο λιμάνι της Νάξου

Από σήμερα ξεκινούν οι εργασίες για την αποκατάσταση μέσων αγκυροβολίας τουριστικών σκαφών στο λιμάνι της Νάξου

31/03/2023
Στρατηγική βιώσιμης αστικής ανάπτυξης της Ερμούπολης – Κάλεσμα στη δημόσια διαβούλευση

Στρατηγική βιώσιμης αστικής ανάπτυξης της Ερμούπολης – Κάλεσμα στη δημόσια διαβούλευση

31/03/2023
Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο νέων νησιωτών στην Αθήνα από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων

Δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο νέων νησιωτών στην Αθήνα από το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων

31/03/2023
Διακοπή κυκλοφορίας στον κεντρικό δρόμο Βίβλου σήμερα από τις 10 έως τις 12 το πρωί

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Μπαμπαγιώτου στην Ερμούπολη

31/03/2023
ΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023
No Result
View All Result
Κυκλαδική
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom
Κυκλαδική
No Result
View All Result

Πόσο εφικτό είναι να ανοίξει η τουριστική σεζόν τον Μάρτιο;

by Αίθουσα Σύνταξης
13/01/2023
in Τουρισμός
Πόσο εφικτό είναι να ανοίξει η τουριστική σεζόν τον Μάρτιο;
505
SHARES
1.4k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
ADVERTISEMENT

Νωρίτερα από ποτέ επιχειρεί το υπουργείο Τουρισμού να ξεκινήσει η φετινή καλοκαιρινή περίοδος. Τα επιπλέον 3 δις στον κρατικό κορβανά  δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας στην ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού. Η εφημερίδα «Κυκλαδική» βρέθηκε στη συνάντηση που είχε ο Βασίλης Κικίλιας, η Άντζελα Γκερέκου πρόεδρος του ΕΟΤ, και ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Δημήτρης Φραγκάκης με τους παράγοντες του τουρισμού για την έναρξη της τουριστικής περιόδου τον Μάρτιο.

Του Λάμπρου Δεμερτζή

Τα προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία συσσωρεύονται με την ύφεση να είναι προ των πυλών, οι επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία που δεν τελειώνει δεν έχουν ολοκληρωθεί ώστε να δούμε το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής που επηρεάζει όλη την Ευρώπη, αλλά και  η μεγάλη «δίψα» για ταξίδια που είχαν προκαλέσει έξαρση το φετινό καλοκαίρι, φαίνεται πως δεν θα είναι μεγάλη. Μέσα σε αυτό το κλίμα αβεβαιότητας πρέπει να προσθέσουμε και τις παρενέργειες που προκαλεί η ακρίβεια και ο υψηλός πληθωρισμός. Κυριότερη εξ αυτών  είναι ότι οι περισσότερες τουριστικές επιχειρήσεις θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να αυξήσουν τις τιμές των πακέτων τους. Ακριβότερα θα είναι τα αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τα νησιά των Κυκλάδων, ενώ το ράλι ανόδου στο «μαύρο χρυσό» επηρεάζει  κάθε αγαθό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Γρηγόρης Τάσιος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, σημείωσε  πως το 2023 θα είναι μία μεταβατική χρονιά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, κυρίως λόγω του ενεργειακού κόστους. «Φαίνεται με χαρτί και μολύβι, ότι δεν θα έχουμε λειτουργικό κέρδος» δήλωσε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι ήταν πολύ σημαντικό το ότι υπήρξε ψήφος εμπιστοσύνης από τους τουρίστες, όχι μόνο του οδικού τουρισμού, που παραδοσιακά ολοκληρώνεται σε 100 μέρες σεζόν, αλλά και με αγορές όπως η Αγγλία και η Γερμανία, οι οποίες ιδιαίτερα στα άκρα της σεζόν, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, κινήθηκαν ανοδικά.

Πηγές, ωστόσο, από το υπουργείο Τουρισμού προβλέπουν πως παρά τα προβλήματα που θα εξακολουθήσουν να παραμένουν (πόλεμος στην Ουκρανία, ενεργειακό κόστος, πληθωρισμός), πάμε φέτος για μια “δυνατή τουριστική σεζόν”, συμπληρώνοντας πως έχουμε από τώρα θετικό πρόσημο στις προκρατήσεις (ειδικά από τη Μεγάλη Βρετανία) και αισιόδοξα μηνύματα από όλες τις σημαντικές για τις αφίξεις και τα έσοδα αγορές (Γερμανία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ισραήλ, Καναδάς, Αυστραλία).

“Βάζουμε τις τελευταίες πινελιές για φέτος. Το Μάρτιο θα είμαστε ανοικτοί και θα δουλεύουμε” έλεγαν χαρακτηριστικά στελέχη του υπουργείου Τουρισμού, τονίζοντας πως η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αποτελεί ήδη γεγονός.

Οι τουριστικές εισπράξεις το 2022 αναμένεται τελικά να κλείσουν κοντά στα 18 δισ. ευρώ (σημειώνεται πως τα έσοδα που έφερε ο τουρισμός πριν το ξέσπασμα της πανδημίας είχαν φτάσει τα 18,2 δισ. με περισσότερες από τριάντα εκατομμύρια αφίξεις). Την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2022, σύμφωνα με στοιχεία που επεξεργάστηκε το ΙΝΣΕΤΕ, καταγράφηκαν 20,8 εκατ. διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, ξεπερνώντας οριακά τα επίπεδα του 2019, παρουσιάζοντας μικρή αύξηση κατά 0,8%.

Στο σκέλος των εσόδων, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το δεκάμηνο, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν μείωση κατά 2,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019 και διαμορφώθηκαν στα 17,115 δισ. €.

Αισιοδοξία Κικίλια

Σε κλίμα αισιοδοξίας το υπουργείο Τουρισμού θεωρεί  εφικτό το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου τον Μάρτιο, ενώ σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, συνεχίζονται οι προσπάθειες για 12μηνο τουρισμό. Καθοριστική είναι η συμβολή του προγράμματος Τουρισμός για Όλους και η νέα κλήρωση για 125.000 άυλες ψηφιακές κάρτες αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου.

Οπως δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού στην Κυκλαδική: Οι πρωταθλητές της χρονιάς βγαίνουν τον Γενάρη και εμείς ετοιμαζόμαστε μαζί με τον ΕΟΤ, το υπουργείο τουρισμού για ακόμα μια πολύ σημαντική χρονιά που περιμένουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα για τον ελληνικό τουρισμό. Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο του ΕΟΤ την Άντζελα Γκερέκου και τον γενικό γραμματέα τον Δημήτρη Φραγκάκη, όπως και όλους τους εργαζόμενους στον ΕΟΤ για την εξαιρετική προσπάθεια του 2022 που υπήρξαν πολύ αντίξοες συνθήκες. Έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον ελληνικό τουρισμό 3 δισεκατομμύρια ευρώ πάνω από αυτά τα οποία είχαν προϋπολογιστεί. Πολύ σημαντική στήριξη για την κοινωνία για την οικονομία και για την μέση ελληνική οικογένεια. Για το 2023 προγραμματίζουμε χειμερινό τουρισμό. Είμαστε σε διαρκεί καμπάνια, με ρωτούν πότε θα ξεκινήσουμε την δουλειά για το 2023. Μα δεν σταματήσαμε καθόλου από το 2022 στο 2023 στα city breaks και σε άλλες πόλης εκτός από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και φυσικά το καλοκαιρινό μας προϊόν το οποίο θα λανσάρουμε  την 1η Μαρτίου καθότι όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει δεν σταματάει η τουριστική περίοδος και η θερινή περίοδος θα ξεκινήσει τον Μάρτη για Αθήνα Θεσσαλονίκη, τα νησιά μας και τους ποιοτικούς προορισμούς.

Στο κάδρο οι Αμερικανοί τουρίστες

Ήδη από τις αρχές Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες απευθείας πτήσεις από και προς την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που συνδέουν τη χώρα Με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνονται τα δρομολόγια της Delta Airlines που συνέδεαν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη, για να επανεκκινήσουν μέσα στον Μάρτιο, όταν και θα ξεκινήσουν εκ νέου οι πτήσεις των American Airlines και United, με την Emirates να συνδέει σταθερά την Ελλάδα με την άλλη άκρη του Ατλαντικού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στην ίδια λογική, αναμένεται να επανεκκινήσουν οι πτήσεις της Air Transat, η οποία θα συνδέει την Ελλάδα με τον Καναδά, αρχής γενομένης από την προσεχή άνοιξη.

Η κυρία Γκερέκου αφού ευχήθηκε καλή τουριστική χρονιά σε όλους, δήλωσε: Είμαστε ευτυχείς που σήμερα ο υπουργός είναι εδώ στον ΕΟΤ και επιβεβαιώσαμε ακόμη μια φορά ότι η συνεργασία, ο συντονισμός και οι συνέπειες, η συλλογική προσπάθεια απέδωσε όλα αυτά που ανέφερε και ο υπουργός. Συνεργαζόμαστε συλλογικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για όπως πήγε η προηγούμενη χρονιά, δεν επαναπαυόμαστε βεβαίως και συνεχίζουμε για την νέα χρονιά με αισιοδοξία. Θέλω Να συμπληρώσω επίσης ότι με πολύ χαρά ακόμη μια φορά άκουσα από τον υπουργό να λέει ότι η ενδυνάμωση του ΕΟΤ είναι από τους βασικούς του στόχους και της κυβέρνησης βεβαίως. Ξέρετε πολύ καλά η εθνική πύλη προβολής την χώρας μας ενδυναμώθηκε αυτά τα 3,5 τελευταία χρόνια και συνεχίζει να ενδυναμώνεται.

Ελλάδα 365

Μέσα στην άνοιξη αναμένεται να ξεκινήσει και η καμπάνια του υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ για την προβολή του «ελληνικού καλοκαιριού». Αυτή την περίοδο, στον «αέρα» εξακολουθούν να βρίσκονται οι καμπάνιες που έχει αναπτύξει ο ΕΟΤ για την προώθηση της Ελλάδας ως προορισμού city break και ως προορισμού χειμερινού τουρισμού.

 Σύμφωνα με τον κ. Φραγκάκη: “Για τον ΕΟΤ η Ελλάδα είναι ένας τουριστικός προορισμός 12 μηνών και αυτή είναι και η νέα στρατηγική του υπουργού Βασίλη Κικίλια και του υπουργείου τουρισμού συνολικά. Αυτήν ακριβώς υλοποιούμε κάνοντας καμπάνιες όλο τον χρόνο στο εξωτερικό και για τον χειμερινό τουρισμό και για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και φυσικά για το καλοκαιρινό μας προϊόν που είναι η ναυαρχίδα μας έτσι κι αλλιώς. Το 2023 θα μας βρει ακόμα πιο δυνατούς ως τουριστικό προϊόν και ο ΕΟΤ, ήδη εδώ και μήνες έχει προετοιμάσει και την στρατηγική του και την καμπάνια προβολής του, προκειμένου συστηματικά να είμαστε στον αέρα. Θέλω επίσης να αναφερθώ στην συνεργασία που έχει ο ΕΟΤ με την καθοδήγηση του υπουργείου τουρισμού, με τις αεροπορικές εταιρίες και τους tour operators του εξωτερικού, ήδη υλοποιούμε την εξαγγελία του πρωθυπουργού του κυρίου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη για συνεργασία και κίνητρα με τις αεροπορικές εταιρίες. Συνεχίζουμε αυτή την προσπάθεια η οποία φέρνει ήδη αποτελέσματα και στο κομμάτι της επιμήκυνσης της σεζόν και φυσικά της αύξησης των αφίξεων και των εσόδων για την ελληνική κοινονία και οικονομία”.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ KYKLADIKI.GR

Τώρα όλες οι ειδήσεις του kykladiki.gr στο Google News.

Tags: Άντζελα ΓκερέκουΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΑΒασίλης ΚικίλιαςΔημήτρης ΦραγκάκηςΕλλάδατουρισμόςτουριστική περίοδος
Share202Tweet126Share51

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο καιρός την Πέμπτη – Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Η πρόγνωση του καιρού για την Πρωταπριλιά

by Αίθουσα Σύνταξης
31/03/2023
0

Η πρόγνωση του καιρού για την Πρωταπριλιά Νεφελώδης καιρός με λίγες βροχές κατά τόπους αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται το...

Πασχαλινοί προορισμοί: Πληρότητα 90% σε καταλύματα και πλοία | Ευχάριστα νέα για νησιά των Κυκλάδων

Πασχαλινοί προορισμοί: Πληρότητα 90% σε καταλύματα και πλοία | Ευχάριστα νέα για νησιά των Κυκλάδων

by Αίθουσα Σύνταξης
31/03/2023
0

Πασχαλινοί προορισμοί: Πληρότητα 90% σε καταλύματα και πλοία | Ευχάριστα νέα για νησιά των Κυκλάδων «Κινούμαστε πυρετωδώς για να εξυπηρετήσουμε...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Γαύδου

Σεισμός στην Κύθνο

by Αίθουσα Σύνταξης
31/03/2023
0

Σεισμός στην Κύθνο Σεισμός 4,8 ρίχτερ έγινε στην θαλάσσια περιοχή κοντά στην Κύθνο. Ο σεισμός είχε επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο...

Τουριστικές Επενδύσεις: 562 αιτήσεις ύψους 1,6 δισ. ευρώ στον νέο αναπτυξιακό νόμο

Υπουργείο Τουρισμού: Δημιουργείται η πλατφόρμα «My Digital Tourism»

by Αίθουσα Σύνταξης
31/03/2023
0

Υπουργείο Τουρισμού: Δημιουργείται η πλατφόρμα «My Digital Tourism» Στη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Τουρισμού υπό τον τίτλο «My Digital...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Η πρόγνωση του καιρού για την Πρωταπριλιά
  • Πασχαλινοί προορισμοί: Πληρότητα 90% σε καταλύματα και πλοία | Ευχάριστα νέα για νησιά των Κυκλάδων
  • Ανακοίνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων για τις εκλογές
  • Σεισμός στην Κύθνο
  • Υπουργείο Οικονομικών: Οι όροι για τη ρύθμιση οφειλών στους Δήμους σε 72 δόσεις – Αναβίωση των 100 δόσεων
  • Υπουργείο Τουρισμού: Δημιουργείται η πλατφόρμα «My Digital Tourism»
  • Ανακοίνωση του ΑΠΑΣ Νάξου για τη μη συμμετοχή του στο Final 4 Εφήβων
ADVERTISEMENT

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νάξος: Ενοικιάζονται δύο ολοκαίνουρια διαμερίσματα και ένα δίχωρο πλησίον της Εθνικής Τράπεζας
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Νάξος: Ενοικιάζονται καινούρια δίχωρα διαμερίσματα και ένα τεσσάρι

by Αίθουσα Σύνταξης
28/03/2023
0

Νάξος: Ενοικιάζονται καινούρια δίχωρα διαμερίσματα και ένα τεσσάρι Ενοικιάζονται δίχωρα διαμερίσματα πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, καινούρια με αυτόνομη θέρμανση και...

Read more
Νάξος: Ζητείται υπάλληλος γραφείου για λογιστήριο
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητείται προσωπικό για το εστιατόριο “Βαραββάς”

by Αίθουσα Σύνταξης
20/03/2023
0

Ζητείται προσωπικό για το εστιατόριο "Βαραββάς" Το εστιατόριο "Βαραββάς" αναζητεί προσωπικό για το 2023: βοηθός κουζίνα, λαντζερα, σερβιτορους με πλήρες...

Read more
Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη
ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη

by Αίθουσα Σύνταξης
13/03/2023
0

Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη Ζητούνται καμαριέρες για άμεση πρόσληψη για 6ημερη απασχόληση σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες των Κυκλάδων για...

Read more
Κυκλαδική

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr

ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

No Result
View All Result
  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
    • Άνδρος
    • Αμοργός
    • Ανάφη
    • Αντίπαρος
    • Ίος
    • Κέα
    • Κουφονήσι
    • Κύθνος
    • Μήλος
    • Μύκονος
    • Νάξος
    • Πάρος
    • Σαντορίνη
    • Σέριφος
    • Σίκινος
    • Σίφνος
    • Σύρος
    • Τήνος
    • Φολέγανδρος
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
    • Νότιο Αιγαίο
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • Αγροτικά
    • Ακτοπλοΐα
    • Αλιεία
    • Ανάπτυξη
    • Εκπαίδευση
    • Εκκλησία
    • Ενέργεια
    • Κοινωνία
    • Κτηνοτροφία
    • Οικονομία
    • Πολιτική
    • Περιβάλλον
    • Τεχνολογία
    • Τουρισμός
    • Υγεία
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • Ποδόσφαιρο
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Υπόλοιπα Αθλήματα
  • ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
    • Αφιερώματα
    • Zoom

Copyright © 2022 ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ Ε.Ε. Επικοινωνία: 2285024681 info@kykladiki.gr