Νάξος – Άγιος Αρσένιος: Πλάνα από την εξέλιξη του έργου «Αγωγός μεταφοράς ακαθάρτων Τ. Κ. Σαγκρίου – Βίβλου»
Ο Μητροπολίτης Θήρας στην Ιερά Μονή Χοζοβιωτίσσης
Η πρόγνωση του καιρού για την Πρωτοχρονιά
Νάξος: Τι περιμένουν οι επιχειρήσεις εν όψει Πάσχα – Τι δήλωσε ο Μιχάλης Κρητικός (vid)
Στη Νάξο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης (pics – vid)
Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή
Τουρισμός για όλους 2023: Πλησιάζει η ώρα για το άνοιγμα της πλατφόρμας
«Όπου φύγει – φύγει» για το Πάσχα – Δεν έχει μείνει εισιτήριο
Συνάντηση του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Αλ. Αθανασίου με την Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη
Δήμος Θήρας: «Αλήθειες και ψέματα για το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής»
Αεροδιακομιδές ασθενών από Νάξο, Πάρο, Μύκονο και Σαντορίνη – Ανάμεσά τους και παιδιά

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου με τα “χρυσά καλαμαράκια” (Video)

491
SHARES
1.4k
VIEWS

Μετά τον «θόρυβο» που ακολούθησε την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα ότι πλήρωσε 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια στη Μύκονο, οι υπεύθυνοι του καταστήματος στον Πλατύ Γυαλό έδωσαν την απάντησή τους με ένα διαφημιστικό σποτ.

Στόχος είναι να αναδειχθούν οι υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες του καταστήματος, το οποίο δεν έχει να κάνει με αισχροκέρδεια.

Η γοργόνα

Στο κλιπ πρωταγωνιστεί γοργόνα που καταλήγει στην Μύκονο και μαγεύεται από την ατμόσφαιρα και τους θησαυρούς της θάλασσας που σερβίρονται στο εστιατόριο. Η 15 κιλών ουρά της γοργόνας κόστισε 5.000 ευρώ και «κολύμπησε» ως εδώ από γραφείο στην Αμερική που  προμηθεύει χολιγουντιανές παραγωγές.

Μάλιστα, η πρωταγωνίστρια Χριστίνα Φαμέλη, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την ταινία του Μανούσου Μανουσάκη ”Ουζερί Τσιτσάνης”, έκανε ειδικά μαθήματα κολύμβησης, ενώ για λόγους ασφαλείας επιστρατεύτηκαν δύο δύτες και ένας ναυαγοσώστης κατά την διάρκεια των υποβρύχιων γυρισμάτων.

Μόνο τα κοσμήματα κόστισαν 6.000 ευρώ, ενώ η μουσική δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες του κλιπ και για την επιλογή της έγινε κρούση σε 10 επώνυμους καλλιτέχνες. Το συνολικό κόστος παραγωγής άγγιξε τα 50.000 ευρώ, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv.

Η απάντηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου

«Ήταν εννέα άτομα και παρήγγειλαν 4 κιλά καλαμάρι, το οποίο χρεώθηκε με το κιλό. Το καλαμάρι ήταν φρέσκο και 100 ευρώ το κιλό. Είμαστε το καλύτερο μαγαζί στον Πλατύ Γιαλό και προσφέρουμε high end υπηρεσίες.

Απευθυνόμαστε σε υψηλό πελατολόγιο και στο μαγαζί μας δεν έρχεσαι για να χορτάσεις, αλλά έρχεσαι για την εμπειρία. Υπάρχει μίνιμουμ χρέωση 25 ευρώ για κάθε άτομο στην παραλία» ανέφερε χαρακτηριστικά ιδιοκτήτης του καταστήματος στο δελτίο ειδήσεων του Open.

ΠΗΓΗ :in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Next Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.