Συνέντευξη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκου Μανιού στον Μεσόγειος Fm στο Κόκκινο

 

Δε βγήκε ένας να πει ότι κάναμε καλά που ψηφίσαμε τον κατώτατο μισθό. Μετά από δέκα χρόνια βρέθηκε μια κυβέρνηση και ανέβασε τους μισθούς, έστω λίγο. Αυτά σημειώνει μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Μανιός, για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

Ο Νίκος Μανιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνέβαλλαν στο να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Ο στόχος πέτυχε. Χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν θα βγαίναμε από τα μνημόνια. Τις τοποθετήσεις των ΑΝΕΛ μπορώ να τις κατανοήσω μόνο σε προσωπικό επίπεδο και όχι πολιτικά, αναφέρει ο Βουλευτής.

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό εδώ:

 

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΟΣ- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝΔε βγήκε ένας να πει ότι κάναμε καλά που ψηφίσαμε τον κατώτατο μισθό. Μετά από δέκα χρόνια βρέθηκε μια κυβέρνηση και ανέβασε τους μισθούς, έστω λίγο. Αυτά σημειώνει μεταξύ άλλων ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κυκλάδων Νίκος Μανιός, για την αύξηση στον κατώτατο μισθό. Ο Νίκος Μανιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιο των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνέβαλλαν στο να βγει η χώρα από τα μνημόνια. Ο στόχος πέτυχε. Χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν θα βγαίναμε από τα μνημόνια. Τις τοποθετήσεις των ΑΝΕΛ μπορώ να τις κατανοήσω μόνο σε προσωπικό επίπεδο και όχι πολιτικά, αναφέρει ο Βουλευτής.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 31. Januar 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.