Στην τελική ευθεία για την κατάρτιση μελέτης για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Μυκόνου

Η προκήρυξη για την μελέτη του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΕΠΣ) της Μυκόνου, αναμένεται να δημοσιευτεί, με τον διεθνή ανοικτό διαγωνισμό, που θα διαμορφώσει και ρυθμίσει την εικόνα και το βηματισμό του νησιού για τα επόμενα χρόνια, σε όλους τους κρίσιμους τομείς.
Σε συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς με τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας συζητήθηκε η ανάγκη επιτάχυνσης των σχετικών διαδικασιών, καθώς και η ιδιαίτερη αναπτυξιακή και κοινωνική σημασία ενός εξειδικευμένου και επίκαιρου σχεδιασμού που ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της Μυκόνου, διορθώνει αδικίες και κατά προτεραιότητα προωθεί τη βιώσιμη ανάπτυξη και σέβεται το περιβάλλον και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του νησιού.
Ο Δήμαρχος Μυκόνου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην πολιτική ηγεσία του Υπ. Περιβάλλοντος και ειδικά τον υφυπουργό κ. Νίκο Ταγαρά καθώς και τον Πρόεδρο του ΤΕΕ κ. Γιώργος Ν. Στασινό για τη συνεισφορά τους και το ενδιαφέρον τους, καθώς αυτή η εξέλιξη δικαιώνει την απαίτηση της τοπικής  κοινωνίας της Μυκόνου και το αίτημα της Δημοτικής αρχής .
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs