Σκέρτσος: Θα στηρίζουμε τους πιο ευάλωτους, όσο διαρκεί η κρίση

Ο Ακης Σκέρτσος μίλησε  για το έργο της κυβέρνησης, τις μεταρρυθμιστικές πολιτικές, το ενεργειακό και την στήριξη των ευάλωτων νοικοκυριών.

Η Κυβέρνηση  μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες κρίσεις
Ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος σε συνέντευξή του στο στο action24  παρατήρησε ότι «ζούμε πολύ δύσκολες εποχές που έχουν μια βαριά σκιά πάνω μας και προκαλούν μια ανησυχία σε όλους μας για το αύριο. Ωστόσο, η κυβέρνηση έχει δείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες κρίσεις, έχουμε έναν πρωθυπουργό, ο οποίος είναι πάνω από τα πράγματα και δίνει μάχες και εδώ, στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες».

Περιέγραψε δε, τον πρωθυπουργό ως «εργασιομανή», ο οποίος «δουλεύει καθημερινά πολλές ώρες και σε πάρα πολλά επίπεδα, από το υψηλότερο, των επαφών με τους ηγέτες των άλλων χωρών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στο διεθνές πεδίο, ως και το επίπεδο της καθημερινότητας και της διοίκησης, της καθοδήγησης σε πάρα πολλά θέματα».

 Για ενεργειακό
Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι το ενεργειακό πρόβλημα είναι «πάρα πολύ δύσκολο, το ζούμε όλοι καθημερινά, όλοι βλέπουμε τους λογαριασμούς μας να ανεβαίνουν, ωστόσο η κυβέρνηση το είδε πολύ νωρίς, έλαβε πρωτοβουλίες από τον Σεπτέμβριο», μια στήριξη που «θα συνεχιστεί όσο κρατά η κρίση». Όμως, τώρα, συμπλήρωσε «πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να βρεθούν και να δοθούν και ευρωπαϊκές λύσεις πλέον, πέραν αυτών που έχουν δοθεί ως τώρα»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.