Ν. Μανιός για την υπόθεση Πολάκη – Κυμπουρόπουλου και για τα θετικά οικονομικά μέτρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση

Ο Βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Νίκος Μανιός παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο Alpha 989 και στη Γιάννα Παπαδάκου, την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου 2019.
  • Για την υπόθεση Πολάκη – Κυμπουρόπουλου επισήμανε ότι δεν έχει σημασία πάντα αυτό που λες να είναι σωστό και αληθινό, έχει σημασία και η συγκυρία και ο τρόπος που το λες και αν πρέπει να το πεις σε αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος νομίμως διορίστηκε αλλά αυτά που είπε πολιτικά ήταν λάθος. Ενώ η Ν.Δ. και όλα τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι στριμωγμένοι τελείως στο πολιτικό επίπεδο, στο πεδίο της αντιπαράθεσης για όσα έχει κάνει αυτή η Κυβέρνηση, όταν φεύγεις από το υπαρκτό, αντικειμενικό πρόβλημα και περνάς σε άλλα πεδία κανείς δεν κερδίζει.
  • Αναφέρθηκε στην νέα του επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμαρχο Αθηναίων, ζητώντας του να σταματήσει να του κοινοποιεί πανομοιότυπη επιστολή, που μόνο η ημερομηνία αλλάζει, “ότι έχουμε στείλει το αίτημά σας σχετικά με την κατασκευή ράμπας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου και ότι θα γίνει”. Αίτημα που έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια.
  • Όσον αφορά τα θετικά οικονομικά μέτρα που σχεδιάζει η Κυβέρνηση τόνισε ότι όπως δεν μπήκε κόφτης, όπως δεν μειώθηκαν οι συντάξεις, έτσι δεν θα ισχύσει η μείωση του αφορολόγητου και θεωρεί ότι η μείωση του ΦΠΑ είναι εφικτό να γίνει.

https://soundcloud.com/user-665020045/240419a-6

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs