ΑΠΑΣ Τα Φανάρια: Ανανέωση «τριετίας» με Γιάννη Προδρόμου

Ένα από τα σημαντικότερα “γρανάζια” της μηχανής του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, είναι ο Γιάννης Προδρόμου. Η προσφορά του στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, κάτι που αναγνωρίστηκε από την διοίκηση του συλλόγου, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο 3 χρόνων!

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια αναφέρει:

Ο ΑΠ.Α.Σ. Νάξου «Τα Φανάρια» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τριετή ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Προδρόμου.

Ο SG/SF γεννήθηκε στις 26/2/1987 στη Βέροια και έχει ύψος 1.96. Οι προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνιστεί είναι οι εξής: Φίλιππος Βέροιας, Ηρακλής, ΑΓΕ Χαλκίδας, Πανερυθραϊκός, Τρίκαλα, Κιρτσχάιμ, Αρκαδικός και Καβάλα.

Την τετραετία 2015-2019 είχε διψήφιο μέσο όρο πόντων στην Α’ 2 εθνική κατηγορία, ενώ δυο φορές έχει βγει πρώτος στην στατιστική κατηγορία των κλεψιμάτων!

Η ανανέωση της συνεργασίας μας επιστεγάζει την άψογη συνεργασία των προηγούμενων χρόνων καθώς και την καταπληκτική αγωνιστική του παρουσία, αφού με τους 16 πόντους που σημείωνε Μ.Ο στη Γ’ Εθνική, θεωρήθηκε δίκαια MVP της ομάδας μας!

Καλωσήρθες πάλι Γιάννη! Σου ευχόμαστε να συνεχίσεις την πετυχημένη πορεία σου στην ομάδα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.