Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο
Σε κρίσιμο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες για την άγρια δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου που σημειώθηκε στις 19 Φεβρουαρίου στη Ζάκυνθο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΙ, τρία άτομα αλβανικής καταγωγής – πατέρας, γιος και θείος – προσήχθησαν από τις Αρχές ως ύποπτοι για την υπόθεση.
Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ο γιος, ενώ ο πατέρας και ο θείος του φέρονται να συμμετείχαν στη ληστεία που κατέληξε στον θάνατο της άτυχης γυναίκας. Οι Αρχές εμφανίζονται πεπεισμένες πως ο γιος μαχαίρωσε την 69χρονη, όταν εκείνη αντέδρασε, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία που της κόστισε τη ζωή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, οι προσαγωγές αναμένεται να εξελιχθούν σύντομα σε συλλήψεις, καθώς οι έρευνες της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.