Συνταγή για γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα
Αυτή είναι η συνταγή για την πιο γρήγορη και ταυτόχρονα πιο νόστιμη ζαμπονοτυρόπιτα που φάγατε ποτέ. Με ζαμπόν, τυρί, πιπεριές, τομάτα και τριφτή Zύμη Kουρού Χρυσή Ζύμη για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 1 συσκευασία Ζύμη Κουρού Χρυσή Ζύμη 650 γρ.
- 200 γρ. ζαμπόν σε κομμάτι
- 300 γρ. mix τυριών τριμμένα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πιπεριά τσίλι
- 1 τομάτα 1 κ.σ. θυμάρι
- πιπέρι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
- Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα τυριά, την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και την τσίλι ψιλοκομμένη.
- Κόβουμε την τομάτα στη μέση, εγκάρσια. Πιέζουμε με τα χέρια μας ώστε να φύγει όλη η υγρασία της και ψιλοκόβουμε τη σάρκα. Τη βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Απλώνουμε ένα φύλλο κουρού σε ένα ταψί 32×25 εκ. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, πιέζουμε περιμετρικά τις άκρες και τις γυρίζουμε προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε τον κόθρο.
- Ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε.







