22.2 C
Naxos
Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου, 2025

Συνταγή για γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνταγή για γρήγορη ζαμπονοτυρόπιτα

Αυτή είναι η συνταγή για την πιο γρήγορη και ταυτόχρονα πιο νόστιμη ζαμπονοτυρόπιτα που φάγατε ποτέ. Με ζαμπόν, τυρί, πιπεριές, τομάτα και τριφτή Zύμη Kουρού Χρυσή Ζύμη για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 συσκευασία Ζύμη Κουρού Χρυσή Ζύμη 650 γρ.
  • 200 γρ. ζαμπόν σε κομμάτι
  • 300 γρ. mix τυριών τριμμένα
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πιπεριά τσίλι
  • 1 τομάτα 1 κ.σ. θυμάρι
  • πιπέρι

ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

  1. Αφήνουμε το φύλλο να ξεπαγώσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. Κόβουμε το ζαμπόν σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα τυριά, την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια και την τσίλι ψιλοκομμένη.
  2. Κόβουμε την τομάτα στη μέση, εγκάρσια. Πιέζουμε με τα χέρια μας ώστε να φύγει όλη η υγρασία της και ψιλοκόβουμε τη σάρκα. Τη βάζουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το θυμάρι, πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Απλώνουμε ένα φύλλο κουρού σε ένα ταψί 32×25 εκ. Καλύπτουμε με το άλλο φύλλο, πιέζουμε περιμετρικά τις άκρες και τις γυρίζουμε προς τα μέσα για να δημιουργήσουμε τον κόθρο.
  3. Ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Αφαιρούμε από το φούρνο και σερβίρουμε.
spot_img
  • Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του kykladiki.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ