18.9 C
Naxos
Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025

Συνάντηση Π.Ο.Λ – Μάρκου Καφούρου για την στελέχωση των Λιμενικών Αρχών και τα κτιριακά προβλήματα στις Κυκλάδες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνάντηση Π.Ο.Λ – Μάρκου Καφούρου για την στελέχωση των Λιμενικών Αρχών και τα κτιριακά προβλήματα στις Κυκλάδες

Η σχετική ενημέρωση, αναφέρει τα εξής:

Πραγματοποιήθηκε στις 02 Απριλίου 2025 συνάντηση της Ομοσπονδίας μας – Π.Ο.Λ. με τον βουλευτή ΝΔ του νομού Κυκλάδων Μάρκο Καφούρο.

Την Ομοσπονδίας μας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος , ο Γεν. Γραμματέας Αθουσάκης Εμμανουήλ και ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Σιγάλας Νικόλαος.

Η συνάντηση αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας που έχει η Ένωση Λιμενικών ΝοτιοΑνατολικού Αιγαίου – Ε.Λ.Ν.Α με τον Βουλευτή για τα ζητήματα που αφορούν τις Κυκλάδες δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην στελέχωση των Λιμενικών Αρχών αλλά και στα κτιριακά προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια σε πολλά νησιά.

Ευχαριστούμε τον Βουλευτή για την διαρκή στήριξη της Ομοσπονδίας μας και την προβολή των αιτημάτων των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που στόχο έχουν την βελτίωση των συνθηκών εργασίας στο νομό Κυκλάδων και όχι μόνο.

  • Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του kykladiki.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ