18.9 C
Naxos
Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025

Ρίχνεται στη «μάχη» των playoffs ο AO Mυκόνου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρίχνεται στη «μάχη» των playoffs ο AO Mυκόνου

Η πρώτη αγωνιστική των playoffs ολοκληρώνεται την Τετάρτη στις 18:00, με τον ΑΟ Μυκόνου να υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό, σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube. Οι γηπεδούχοι μετά τις δύο νίκες στην κανονική περίοδο προηγούνται με 2-0 στη σειρά, η οποία θα κριθεί στις τέσσερις νίκες.

«Την Τετάρτη είναι μια ακόμη ευκαιρία για να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στον βασικό μας στόχο», τόνισε ο Κρίστιαν Μπράντφορντ, με τον 29χρονο γκαρντ των Κυκλαδιτών να προσθέτει: «Καθώς τώρα είναι τα playoffs, περιμένω υψηλότερο επίπεδο έντασης και ενέργειας και από τις δύο ομάδες. Παίξαμε πρόσφατα με την ομάδα του Πανερυθραικου πάλι στο γήπεδό μας οπότε γνωριζόμαστε αρκετά. Πρέπει να ξεπεράσουμε τα εμποδια των τραυματισμων που εχει η ομαδα τις τελευταιες εβδομαδες και ενωμενοι να τα δωσουμε ολα μπροστα στον κόσμο μας που περιμενει τον πρωτο αγώνα playoffs στο νησι. Θα πρέπει να είναι ένας συναρπαστικός αγώνας».

Από πλευράς Πανερυθραϊκού, ο Βαλάντης Κουρτίδης δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο και η ομάδα μας όχι μόνο συνεχίζει και την επόμενη χρονιά στην Elite League, συμπληρώνοντας 11 στο πρωτάθλημα στα 50 χρόνια του συλλόγου, αλλά συνδύασε αυτή τη στιγμή με πρόκριση στα playoffs και βρίσκεται στις 20 κορυφαίες ελληνικές ομάδες», με τον 23χρονο φόργουορντ να συμπληρώνει: «Δε θέλουμε, όμως, να σταματήσουμε εδώ και θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά, για να κλείσει η σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. Θα εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί απέναντι στη Μύκονο και θα διεκδικήσουμε όσα μας αναλογούν στο παρκέ, φτάνοντας όσο πιο μακριά μπορούμε σε αυτή τη σειρά».

  • Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του kykladiki.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ