Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα ο άνδρας που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο
Στο επίκεντρο των αστυνομικών ερευνών βρίσκεται το πρόσωπο που, σύμφωνα με τον μουσικό Άρη Μουγκοπέτρο, του παρέδωσε την κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του, προκαλώντας τον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων του.
Ο άνδρας αυτός, στενός φίλος του Μουγκοπέτρου, εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών και κατέθεσε πως βρήκε την κροτίδα στον χώρο του νυχτερινού κέντρου όπου σημειώθηκε το περιστατικό. Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα“, ο εντολέας του είχε προγραμματίσει να παρουσιαστεί αυτοβούλως στις Αρχές το βράδυ της Τετάρτης, κάτι που τελικά συνέβη.
Υπενθυμίζεται ότι ο μουσικός υπέστη σοβαρό τραυματισμό, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να διασώσουν τον αντίχειρά του, παρά τον ακρωτηριασμό άλλων δύο δαχτύλων.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μουγκοπέτρος, ο συγκεκριμένος άνδρας –στενός του φίλος– δεν τον προειδοποίησε ποτέ ότι το αντικείμενο που του έδωσε ήταν κροτίδα. Ο ίδιος, νομίζοντας πως πρόκειται για καπνογόνο, το άναψε, με την έκρηξη να του προκαλεί ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων.







