15.4 C
Naxos
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025

Πανναξιακός – Πανθηραϊκός 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι του 3ου Ομίλου (pics)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πανναξιακός – Πανθηραϊκός 0-0: Ισόπαλο το ντέρμπι του 3ου Ομίλου (pics)

Χωρίς νικητή και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α’ ΕΠΣ Κυκλάδων ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον Πανθηραϊκό, το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ Νάξου. Ένα παιχνίδι μέτριο, κλειστό και νευρικό, με πολλά λάθη και από τις δύο πλευρές.

Παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν, τα τελειώματα δεν ήταν στον στόχο, αφήνοντας το 0-0 να «σφραγίσει» μια αναμέτρηση που τα είχε όλα: ένταση, δυνατές μονομαχίες και παράπονα για τη διαιτησία.

Διαμαρτυρίες και ένταση για δύο φάσεις

Και οι δύο ομάδες εξέφρασαν έντονα παράπονα για διαιτητικές αποφάσεις.

Στο 41’, ο Πανναξιακός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Τζανουλίνο μέσα στην περιοχή. Η φάση δείχνει να έχει παράβαση, όμως ο διαιτητής Κουζούμης έκρινε διαφορετικά, συνεχίζοντας το παιχνίδι.

Στο 65’, ήταν η σειρά του Πανθηραϊκού να «φωνάξει», ζητώντας απευθείας κόκκινη στον Κώστα Μανωλά για χτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή της ομάδας της Σαντορίνης. Η ένταση που ακολούθησε ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει για αρκετά λεπτά το παιχνίδι, με τον Κουζούμη να δείχνει τελικά την κίτρινη κάρτα.

Ο Μανωλάς, πάντως, δεν ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, καθώς δέκα λεπτά πριν το φινάλε αποχώρησε τραυματίας, με τον Πανναξιακό να συνεχίζει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.

Όσον αφορά τις φάσεις του αγώνα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν του Τζανουλίνο στο 9’ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Πίντο, με τον Καλαμάτα να αποκρούει, ενώ στο 11’ ο Σβίρος απείλησε, με τη μπάλα να απομακρύνεται, πριν περάσει τη γραμμή.

Στο 21’ ο Πίντο απείλησε με κεφαλιά, αλλά ο γκολκίπερ του Πανθηραϊκού είπε ξανά «όχι», ενώ στη συνέχεια οι προσπάθειες των Αζίζι, Ζεκιράι, Παρέδες και Τσουτσεκίδη πέρασαν άουτ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 40’ ο Βαλέτας έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι, πριν ο Πανναξιακός ζητήσει πέναλτι στο 41’ σε πτώση του Τζανουλίνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πίντο δημιούργησε νέα μεγάλη στιγμή για τον Νίκο Μανωλά, ο οποίος σούταρε άστοχα, ενώ ακολούθησαν τελικές από Ζεκιράι και Γκασούκα, με τον τελευταίο να χάνει σημαντική ευκαιρία στο 67’.

Στο 83’ ο Αντιλάι άγγιξε το γκολ με σουτ που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λούκα δοκίμασε δύο φορές να σκοράρει, με τον Τζεμαλίγια, να είναι σε καλή θέση και να μπλοκάρει.

*Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Κώστας Φραντζέσκος, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει την ομάδα. 

Πανναξιακός: Τζεμαλίγια, Σβίρος, Μανωλάς Κ., Τσιτσεκίδης (76′ Αρσενίδης Δ.), Δεγαΐτας, Πίντο, Παπαδόπουλος, Μανωλάς Ν. (61′ Γκασούκας), Βαλέττας, Τζανουλίνος (69′ Καλαβρός), Λακριντής

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Καλαμάτας, Φρέρης, Ντραμέ, Λούκα, Παράβαλος, Ζεκιράι, Παρέδες, Κουλουριώτης (66′ Αντιλάι), Μπουρούς, Αζίζι, Τσοβάρας (89′ Μέσι).

Το άλλο παιχνίδι του ομίλου στο Φιλώτι, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον ΑΟ Πύργου έληξε με 1-1, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ATTICA GROUP – 3ος ΟΜΙΛΟΣ BLUE STAR DELOS
(8η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑΞΟΥ Σάββατο ΚΟΥΖΟΥΜΗΣ Ι., ΔΕΓΑΙΤΑΣ Γ., ΠΕΓΙΟΣ Γ. 0-0
Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ – Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ ΦΙΛΩΤΙΟΥ Σάββατο ΖΑΡΑΝΗΣ Ι., VAN AAKEN Φ., ΣΦΥΡΟΕΡΑΣ Γ. 1-1

 

Βαθμολογία

  Ομάδα Βαθμοί Αγώνες Νίκες Ισοπαλίες Ήττες Υπέρ Κατά
1. Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ 18 6 6 0 0 15 2
2. Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 13 7 4 1 2 12 5
3. Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 10 6 3 1 2 16 7
4. Α.Ο. ΠΥΡΓΟΥ 4 7 1 1 5 4 13
5. Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ 1 6 0 1 5 4 24
spot_img
  • Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του kykladiki.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ