15.4 C
Naxos
Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Σεβασμιώτατος Καλλίνικος στην Πάρο – Χοροστάτησε στην Εκατονταπυλιανή και τίμησε την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Σεβασμιώτατος Καλλίνικος στην Πάρο – Χοροστάτησε στην Εκατονταπυλιανή και τίμησε την επέτειο της Εθνικής Αντίστασης

Το Σάββατο 29-11-2025, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος, έπλευσε από το νησί της Νάξου προς την Πάρο όπου την επόμενη, Κυριακή 30-11-2025 χοροστάτησε στον Όρθρο, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας και κήρυξε τον θείο λόγο στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου.

Τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας πλαισίωσαν οι πατέρες του Ιερού Προσκυνήματος Πρωτοπρ. π. Στυλιανός Μπιζάς και π. Χρήστος Πετρόπουλος.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας προέστη της Δοξολογίας επί τη επετείω της Εθνικής Αντιστάσεως της νήσου, στην οποία παρέστησαν οι Τοπικές Αρχές, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, μαθητές των Σχολείων της Παροικίας συνοδευόμενοι από τους Δασκάλους και Καθηγητές τους, αλλά και πλήθος κόσμου.

Κατόπιν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας μετέβη συνοδευόμενος από τους πατέρες στο Μνημείο πεσόντων, όπου και τέλεσε το καθιερωμένο Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των πεσόντων Παρίων.

spot_img
  • Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του kykladiki.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ