Νάξος: Αεροδιακομιδή 59χρονου μέλους του πληρώματος του «Εξπρές Σκοπελίτης» στην Αθήνα
Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νάξου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ¨ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ¨ Ν.Π. 10576 ότι ένας 59χρονος ημεδαπός, μέλος πληρώματος (ειδικότητας Θαλαμηπόλου Α’) του πλοίου, έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Το Ε/Γ-Ο/Γ εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από τα Κατάπολα Αμοργού προς Σχοινούσα-Κουφονήσι-Ηρακλειά-Νάξο-Ηρακλειά-Σχοινούσα-Κουφονήσι-Κατάπολα Αμοργού.
Μετά τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου, ο 59χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Κέντρο Υγείας για ιατρική φροντίδα, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», για παροχή περαιτέρω ιατρικής περίθαλψης.








