19.5 C
Naxos
Σάββατο, 15 Μαρτίου, 2025

Η Σαντορίνη είναι ένας ασφαλής προορισμός, υποστήριξε στην ΙΤΒ ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Σαντορίνη είναι ένας ασφαλής προορισμός, υποστήριξε στην ΙΤΒ ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης

“Η Σαντορίνη είναι ένας ασφαλής προορισμός”, υποστήριξε μιλώντας στο Volcano TV από την διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ ο πρόεδρος της Ε.Ξ.Σ. Αντώνης Παγώνης.

Στις δηλώσεις του ανέφερε πως η παρουσία της Σαντορίνης και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης, που για πρώτη φορά συμετείχει με δικό της περίπτερο, σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας, ήταν δυναμική μιας κι έγιναν παραγωγικές συναντήσεις με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες και Tour Operators.

Ο κ. Παγώνης ανέφερε οτι με πρωτοβουλία του ΓΓ του ΕΟΤ κ. Ανδρέα Φιορεντίνου τον οποίο ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον του, η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης εξασφάλισε για πρώτη φορά δικό της περίπτερο στην έκθεση, ενω πάλι με πρωτοβουλία του ιδίου, διοργανώθηκε ειδικά για τη Σαντορίνη εκδήλωση και press conference όπου αναδείχθηκε εκτός από την ποιότητα και η ασφάλεια του προορισμού.

Σχετικά με την τουριστική κίνηση ο κ. Παγώνης ανέφερε οτι αυτές τις μέρες γίνεται προσπάθεια να καλυφθεί το χαμένο έδαφος όσο το δυνατό συντομότερα, εκφράζοντας οτι είναι πολύ αισιόδοξο οτι πολλοί ξενοδόχοι θα ανοίξουν για τον Απρίλιο, παρ όλο που μέχρι στιγμής ο μήνας εμφανίζει χαμηλή πληρότητα. Σχετικά με τον Μάιο και Ιούνιο είπε οτι στην παρούσα πάντα φάση δεν εμφανίζουν τις γνωστές πληρότητες όπως υπο κανονικές συνθήκες, όμως εξέφρασε την πεποίθηση οτι οι πληρότητες θα διορθωθούν.

Τέλος ο κ. Παγώνης ανέφερε οτι η τουριστική κίνηση της Σαντορίνης επηρεάζει ολόκληρη την Ελλάδα, με τον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού να έχει την υποχρέωση στην παρούσα φάση να αναδείξει την επιστροφή στην κανονικότητα αλλά και την ασφάλεια που παρέχει το νησί με την υποστήριξη της Πολιτείας, σημειώνοντας πως η πρόσφατη κρίση ανέδειξε την μεγάλη ανάγκη δημιουργίας νέων σύγχρονων υποδομών, οι οποίες αν δεν γίνουν και τώρα αυτό θα αποτελέσει αποτυχία όλων μας.

To βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Παγώνη μπορείτε να δείτε εδω :

https://www.youtube.com/watch?v=vbDzPhW-dXA&t=59s

  • Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του kykladiki.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ