19.1 C
Naxos
Σάββατο, 26 Απριλίου, 2025

Η Γενική Ιατρός Κιοσσέ Αναστασία επιστρέφει στο Κέντρο Υγείας Αμοργού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Γενική Ιατρός Κιοσσέ Αναστασία επιστρέφει στο Κέντρο Υγείας Αμοργού

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή της γενικής ιατρού Κας Κιοσσέ στο Κέντρο Υγείας Αμοργού, έπειτα από τη σύναψη σύμβασης με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια (ΔΥΠΕ).
Η γιατρός υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Αμοργού μέχρι πριν λίγα χρόνια , οπότε και αποφάσισε να συνεχίσει την επαγγελματική της πορεία ως ιδιώτης γιατρός στο νησί. Όμως, παρέμεινε κοντά στους κατοίκους και εξακολούθησε να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία.

Η Κα Κιοσσέ είναι η οικογενειακή γιατρός των περισσότερων κατοίκων του νησιού, καθώς έχει αναλάβει τη φροντίδα πολλών από εμάς μέσω του συστήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας. Η βαθιά γνώση των αναγκών των Αμοργιανών και η πολυετής της εμπειρία την καθιστούν πολύτιμη για τη δομή μας.

Με τη νέα της σύμβαση, επιστρέφει για να προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν στους πολίτες μέσω του Κέντρου Υγείας, για τον επόμενο τουλάχιστον ένα χρόνο . Η γιατρός θα βρίσκεται στο ΚΥ για την κάλυψη τριών εφημεριών κάθε μήνα και ενός τακτικού ιατρείου εβδομαδιαίως, ενισχύοντας σημαντικά τη λειτουργία της δομής και καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες του νησιού.

Ευχαριστούμε θερμά τη γιατρό για την επιστροφή της στο Κέντρο Υγείας Αμοργού και την προσφορά των υπηρεσιών της προς όφελος όλων των κατοίκων και των επισκεπτών.Η στήριξή της αποτελεί πολύτιμη ενίσχυση για τη δομή μας.

Ευχαριστούμε τη 2η ΥΠΕ κ τον διοικητή μας Κο Ροιλό για τις άμεσες ενέργειες !
Ως διοίκηση του ΚΥ συνεχίζουμε τις προσπάθειες ενδυνάμωσης του προσωπικού και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή του ΚΥ Αμοργού
Η Πρόεδρος
Ιωάννα Συνοδινού

  • Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του kykladiki.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ