Fraport Greece : Εργασίες αναβάθμισης στα αεροδρόμια Μυκόνου και Σαντορίνης -Αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των αεροδιαδρόμων
Η Fraport Greece, μετά την ολοκλήρωση της τρίτης φάσης των παρεμβάσεων στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται, προχωρά πλέον στο τέταρτο στάδιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού. Η τέταρτη φάση προβλέπει νέες εργασίες αναβάθμισης στους αεροδιαδρόμους, γεγονός που θα απαιτήσει προσωρινές αναστολές λειτουργίας τους σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.
Για το αεροδρόμιο της Μυκόνου, ο αεροδιάδρομος θα παραμένει κλειστός για 48 ώρες εβδομαδιαίως — από Τρίτη στις 00:01 έως Τετάρτη στις 23:59 — από σήμερα 18 Νοεμβρίου 2025 έως και τις 18 Μαρτίου 2026. Επιπλέον, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, ο αεροδιάδρομος θα τεθεί εκτός λειτουργίας από τις 12 έως τις 19 Ιανουαρίου 2026.
Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, κατά τις περιόδους αυτές θα εξακολουθούν να εξυπηρετούνται πτήσεις άμεσης ανάγκης από ελικόπτερα — όπως αεροδιακομιδές, αποστολές έρευνας και διάσωσης, πυροσβεστικές ή ανθρωπιστικές επιχειρήσεις. Παράλληλα, όλες οι υπόλοιπες υπηρεσίες των αεροδρομίων θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.







