EOK: Αναλαμβάνει όλα τα έξοδα των ομάδων στο αναπτυξιακό πρόγραμμα – Οι αλλαγές που προανήγγελλε ο Βαγγέλης Λιόλιος

Σημαντικές ελαφρύνσεις στο αναπτυξιακό πρόγραμμα των ομάδων, ανακοίνωσε στην συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος.

«Δεν θα χρειάζεται να πληρώνουν τα παιδιά για να παίζουν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κ. Λιόλιος για το εν λόγω θέμα: «Τα ερασιτεχνικά σωματεία και κυρίως τα αναπτυξιακά προγράμματα έχουν φτάσει να πληρώνουν τα πάντα. Είναι σαν να τα τιμωρούμε. Πολλά παιδιά φεύγουν από τον αθλητισμό γι αυτόν τον λόγο.

Μέλημά μας είναι να διπλασιάσουμε τα παιδιά που αθλούνται στο μπάσκετ, μέσα στην επόμενη τριετία. Το οικονομικό κομμάτι είναι σημαντικό για να δώσουμε ένα κίνητρο. Είναι δικό μου θέμα να κόψω τον λαιμό μου για να βρω λύση σε αυτό.

Θα πρέπει να τα βρω, όχι να τα ζητάω από τους γονείς και τις ομάδες.

Έτσι λοιπόν, από 1/11/2021, θα υπάρχει κατάργηση όλου του κόστους για δελτία και αυτοκόλλητα. Από 1/11/2022 κατάργηση του κόστους του παραβόλου μεταγραφών. Από 1/3/2022 κατάργηση κόστους των διαιτητών και των κριτών. Το ετήσιο κόστος γι’ αυτό είναι 800.000€.

Επίσης στα αναπτυξιακά υπάρχει μεγάλο κόστος στις μετακινήσεις, γίνεται μεγάλη μελέτη και γι’ αυτό. Θα είμαστε έτοιμοι τον Φεβρουάριο του 2022 να υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο σταδιακής κάλυψης.

Από το 1/1/2022, όλα τα κόστη των Ενώσεων (μισθοδοσίες, πάγια κλπ) τα αναλαμβάνει όλα η ΕΟΚ. Το ετήσιο κόστος είναι 900.000€.

Πάμε τώρα σε σωματεία με ομάδες σε ερασιτεχνικά σωματεία. Στις 1/7/2022 θα υπάρχει πλήρης κάλυψη του κόστους διαιτησίας, ποσό που φτάνει τις 500.000€ ετησίως»

Παράλληλα ο νέος πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε:

Για τα παιδικά πρωταθλήματα: «Τα παιδιά πια δεν παίζουν πολλούς αγώνες. Όχι μόνο στα νησιά, αλλά και στις κορασίδες και τις νεάνιδες. Σε κάποιες πόλεις δεν υπάρχει τίποτα και όλοι ξέρουμε γιατί λειτουργεί έτσι. Η ομοσπονδία ήταν απούσα. Θα πάμε σε πλήρη αναδόμηση. Τα παιδιά πρέπει να δίνουν αγώνες. Τα μίνι παίζουν έξι αγώνες όλη τη χρονιά! Δεν ντρεπόμαστε λίγο! Αυτό δεν είναι αναπτυξιακό. Είμαι έξαλλος με αυτά που γίνονται και που κανένας δεν παρενέβη σε αυτά που γίνονται. Ας μη βγάλουμε ποτέ αθλητές. Ανθρώπους στην κοινωνία θα βγάλουμε; Πού είναι η λέξη σεβασμός; Δεν είναι μόνο ο αριθμός, αλλά και η ποιότητα αυτού που κάνουμε. Η ομοσπονδία θα ελέγχει και θα πιστοποιεί. Δεν μπορεί ο καθένας να έχει μια ομοσπονδία. Ο προπονητής είναι παιδαγωγός. Έχει ελέγξει ποτέ η ομοσπονδία αν ο προπονητής σε μια ακαδημία είναι παιδαγωγός; Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.

Θα πρέπει τα παιδιά να παίζουν κάθε Σαββατοκύριακο, με κόστος της ομοσπονδίας. Κάθε παράγοντας δίνει σε μας κάτι πολύτιμο, το χρόνο του. Η περιουσία της ομοσπονδίας είναι οι παράγοντες που αφιερώνουν το χρόνο τους. Θα κινηθούμε βάσει αξιών και αρχών. Έπαιξα κι εγώ μπάσκετ. Δεν μου φαίνεται, αλλά έπαιξα. Δεν ήμουν σπουδαίος αθλητής, της πλάκας ήμουν, αλλά αγάπησα τόσο το μπάσκετ που σήμερα είμαι εδώ. Οι ακαδημίες θα αναδείξουν όχι μόνο τους επόμενους παίκτες, αλλά τους επόμενους προπονητές, τους επόμενους παράγοντες, τους επόμενους διαιτητές, τους επόμενους φιλάθλους, που δεν θα είναι χούλιγκαν. Αυτό έχουμε ανάγκη».

Για ΚΕΔ κι αν θα είναι έμμισθες ή όχι οι θέσεις: «Έχουμε ξεχωρίσει στην οργάνωση της ομοσπονδίας το διοικητικό από το operations. Όσοι είναι στη διοίκηση δεν παίρνουν λεφτά, παρά μόνο κάποια οδοιπορικά. Εγώ δεν είχα μισθό στον Προμηθέα, πώς μπορώ να έχω τώρα; Οι αιρετοί δεν έχουν έσοδα καθόλου. Όλοι οι εργαζόμενοι, το operations, είναι έμμισθοι. Έτσι και στην ΚΕΔ. Η εθελοντική εργασία είναι απαράδεκτη. Η διοίκηση θα πρέπει να τους ελέγχει, να υπάρχει ανάληψη ευθυνών. Αυτός που είναι στη διοίκηση βάζει τους στόχους και οι εργαζόμενοι το υλοποιούν, αλλά ελέγχονται και κρίνονται. Εννοείται πως όσοι είναι έμμισθοι θα κρίνονται. Εμπλοκή δεν θα υπάρχει με τη διαιτησία. Όλοι μας θα κρινόμαστε. Αν η Basket League θέλει επαγγελματική διαιτησία πρέπει να το ζητήσει και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Αν το ζητήσει, να το κουβεντιάσουμε».

Για το κόστος της αυτόματης λειτουργίας live streaming στα κλειστά: «Δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά είναι το μέλλον. Αν δεν αναλάβουν το κόστος τα γυμναστήρια, θα το αναλάβει η ΕΟΚ. Δεν είναι υψηλό το κόστος και θα είναι ένα πάρα πολύ καλό εργαλείο. Πιστεύω πως μπορεί να υλοποιηθεί σε τρία χρόνια. Η κοινωνία προχωρά μπροστά και δεν πρέπει να μείνουμε πίσω. Αν ο κόσμος πληρώνει μια πολύ μικρή συμμετοχή οι ομάδες θα έχουν έσοδα».

Για τον στοιχηματισμό στο ερασιτεχνικό μπάσκετ: «Για τέτοια φαινόμενα θα είμαι αμείλικτος και δεν θα έχω καμία περιστροφή. Υπάρχουν εισαγγελείς. Ας κάτσουν στην καρέκλα να δούνε πώς είναι».

Για τα έσοδα: «Φέτος είχαμε έσοδα 3,4 εκατ. ευρώ και τα έξοδα ήταν πιο πάνω από ό,τι έπρεπε. Γίνεται ήδη νοικοκύρεμα. Έχουμε κάνει κάποια μελέτη για τα έσοδα που θα έρθουν από τη φορολόγηση του στοιχήματος και κάποιους χορηγούς, θα υπάρχουν τα απαιτούμενα έσοδα. Οι τουλάχιστον παράτυπες συμβάσεις που υπογράφτηκαν με έναν παράτυπο τρόπο δεν πρόκειται να συνεχιστούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs