7η Ετήσια Συνάντηση για τον Καρκίνο του Μαστού στη Σύρο

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Με σύνθημα “Καρκίνος μαστού: Ενημερώσου, εξετάσου, ΖΗΣΕ”, για 7η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο εκδήλωση για την ασθένεια που χτυπά γυναίκες και άνδρες.

Εμπνευστής της εκδήλωσης είναι ο γνωστός Συριανός Ιατρός- Ακτινοδιαγνώστης κ. Σέργιος Απέργης, ο οποίος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο υπογράμμισε ότι οι γυναίκες με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, εκείνες που παρουσίασαν πρώιμη έναρξη περιόδου και εμμηνόπαυση σε μεγάλη ηλικία, οι άτεκνες ή όσες απέκτησαν παιδί σε μεγάλη ηλικία, όσες έκαναν κατάχρηση αντισυλληπτικών, εκτέθηκαν σε μεγάλες δόσεις ιονίζουσας ακτινοβολίας ή έκαναν κατάχρηση οινοπνευματωδών είναι αυτές που κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού, καθιστώντας σαφές ότι ο μαστογραφικός έλεγχος είναι επιβεβλημένος για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΣΕΡΓΙΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣΜε σύνθημα "Καρκίνος μαστού: Ενημερώσου, εξετάσου, ΖΗΣΕ", για 7η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο εκδήλωση για την ασθένεια που χτυπά γυναίκες και άνδρες. Εμπνευστής της εκδήλωσης είναι ο γνωστός Συριανός Ιατρός- Ακτινοδιαγνώστης κ. Σέργιος Απέργης, ο οποίος μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος Fm 105,4 στο Κόκκινο υπογράμμισε ότι οι γυναίκες με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό, εκείνες που παρουσίασαν πρώιμη έναρξη περιόδου και εμμηνόπαυση σε μεγάλη ηλικία, οι άτεκνες ή όσες απέκτησαν παιδί σε μεγάλη ηλικία, όσες έκαναν κατάχρηση αντισυλληπτικών, εκτέθηκαν σε μεγάλες δόσεις ιονίζουσας ακτινοβολίας ή έκαναν κατάχρηση οινοπνευματωδών είναι αυτές που κινδυνεύουν περισσότερο να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού, καθιστώντας σαφές ότι ο μαστογραφικός έλεγχος είναι επιβεβλημένος για όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Gepostet von Lampros Demertzis am Dienstag, 24. September 2019

ΣΕΡΓΙΟΣ ΑΠΕΡΓΗΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top