Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στην Κύθνο και στη Σύρο

Ενημερώθηκαν μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι Λιμενικές Αρχές Κύθνου και Κέας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ “TWINS” N.Π. 8337, λόγω δυσλειτουργίας του πηδαλίου,  με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή 2,6 ν.μ. δυτικά βορειοδυτικά ν. Κύθνου.
Στην περιοχή έσπευσε το Α/Κ «ΧΡΗΣΤΟΣ» Ν. Σύρου 892 το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε με ασφάλεια το  “TWINS”  στο λιμένα Μέριχα Κύθνου.
Από τη Λιμενική Αρχή Κύθνου, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι αποκατάστασης των ζημιών και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός.
Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου  από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ “EVA” σημαίας Τσεχίας, λόγω μηχανικής βλάβης,  με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες στη θαλάσσια περιοχή δυτικά του όρμου Φοίνικα Σύρου .
Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Ε/Π-Καταδυτικό σκάφος «MOBY DICK» Ν. Πάρου 260 το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε με ασφάλεια το “EVA” στη μαρίνα Φοίνικα Σύρου .
Από τη Λιμενική Αρχή Σύρου απαγορεύτηκε ο απόπλους του Ι/Φ μέχρι αποκατάστασης των ζημιών και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs