27.600 εμβολιασμοί έχουν διενεργηθεί στην Σύρο

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου “Βαρδάκειο και Πρώιο”, ανακοίνωσε  στοιχεία σχετικά με το εμβολιαστικό πρόγραμμα  κατά της COVID-19.

Αναλυτικότερα:

  1. Ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 εκκίνησε την 12.1.2021 στο Εμβολιαστικό Κέντρο του Νοσοκομείου. Έκτοτε, λειτούργησαν τρεις (3) διακριτές εμβολιαστικές γραμμές στο νησί: α) Astra Zeneca στο Κέντρο Υγείας Ερμούπολης, β) Pfizer στο Νοσοκομείο, γ) Johnson&Johnson στο Νοσοκομείο.
  2. Κατά την τρέχουσα περίοδο, διενεργείται και ο εμβολιασμός κατ’ οίκον από προσωπικό του Νοσοκομείου.
  3. Ως σήμερα, στις δημόσιες δομές υγείας της Σύρου έχουν διενεργηθεί πλέον των 27.600 εμβολιασμών κατά της COVID-19, εκ των οποίων 5.000 εμβολιασμοί πραγματοποιήθηκαν στο Κέντρο Υγείας.
  4. Από την 28.9.2021, το Εμβολιαστικό Κέντρο του Κέντρου Υγείας Ερμούπολης έχει αναλάβει πλήρως τον εμβολιασμό Pfizer. Συνεπώς, οι πολίτες που εμβολιάζονται για τρίτη φορά, όσοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 12-17 και οι προς εμβολιασμό με Pfizer, θα προσέρχονται μόνο στο Κέντρο Υγείας Ερμούπολης.
  5. Οι εμβολιασμοί Johnson&Johnson συνεχίζονται στο Νοσοκομείο Σύρου.
  6. Εκφράζονται θερμά συγχαρητήρια στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου και του Κέντρου Υγείας Ερμούπολης για την επίτευξη αυτού του υψηλού ποσοστού εμβολιαστικής κάλυψης του νησιού. Άπαντες επέδειξαν επαγγελματικό ζήλο, μεγάλη επιστημονική επάρκεια και συνέπεια στην διαχείριση των εμβολίων, στην ενημέρωση του κοινού και στη διαδικασία του εμβολιασμού.
  7. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται στον κ. Θεόδωρο Σαραντόπουλο, Διευθυντή Καρδιολογίας-Επιστημονικό Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Ερμούπολης, για την υποστήριξη του εμβολιαστικού προγράμματος και την ανάληψη του φόρτου εμβολιασμού στη Σύρο.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs