Το 15ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Κυκλάδων ετοιμάζεται  για Αμοργό
Μύκονος- Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού
Cycladic Identity : “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες στην Ίο”
Παρατείνεται ως τις 2 Απριλίου η προθεσμία καταβολής οφειλών
Ποια προϊόντα ανατιμήθηκαν στο σούπερ μάρκετ
«Πνίγει» τη χώρα η αφρικανική σκόνη- Συστάσεις ειδικών
Φωτιά στον ΧΥΤΑ Κιμώλου! Καλά πως κάνετε έτσι! Αυτή καίει καιρό τώρα (BINTEO)
Μπαράζ ελέγχων στα ακίνητα από δύο νέα ελεγκτικά κέντρα
ΟΠΕΚΑ :  Αύριο καταβάλλονται τα επιδόματα Φεβρουαρίου στους δικαιούχους
Ημερίδα στη Σίφνο με θέμα «Εφηβεία και Διαδίκτυο: Καλές πρακτικές για την πρόληψη της εμφυλης βίας»
Στο αεροδρόμιο της Νάξου ελικόπτερο του ΕΚΑΒ το βράδυ της Τετάρτης
Νάξος: Το αίτημα της ΔΕΔΔΗΕ για τοποθέτηση ρυθμιστών τάσης στην Απείρανθο άναψε φωτιές, αλλά ψηφίστηκε ομόφωνα

Βράβευση του Δήμου Αμοργού στα Best City Awards 2020

491
SHARES
1.4k
VIEWS

Σημαντική διάκριση για το Δήμο Αμοργού στα βραβεία BEST CITY AWARDS 2020 για την καινοτομία και την ποιότητα ζωής. Η Αμοργός τιμήθηκε με το χάλκινο (Bronze) βραβείο στην κατηγορία «Υποδομές και Αστική Ανάπλαση» για το έργο «Διαμόρφωση ανάπλαση πλατείας Όρμου Αιγιάλης».

 

Με αφορμή την βράβευση του δήμου ο Δήμαρχος Αμοργού, Λευτέρης Καραΐσκος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Οργανωτική επιτροπή των Best City Awards 2020 που επιβραβεύει την προσπάθεια που κάνει ο Δήμος μας για να αναβαθμίσει την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών και να βελτιώσει την αισθητική εμφάνιση των οικισμών, αναδεικνύοντας έτσι την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιού μας. Ευχαριστώ την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Λιμενικό Ταμείο Αμοργού που χρηματοδοτούν το έργο της ανάπλασης της πλατείας του Όρμου Αιγιάλης. Να έχουμε υγεία και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια και το βραβείο να είναι το πρώτο σε μια σειρά διακρίσεων για το Δήμο Αμοργού.»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και της Κριτικής Επιτροπής του διαγωνισμού, κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, συνεχάρη όλες τις πόλεις που υπέβαλαν υποψηφιότητες και ιδιαίτερα αυτές που απέσπασαν διακρίσεις στα βραβεία και δήλωσε: «Ο ιός covid-19 ήρθε, απείλησε, αλλά τον αντιμετωπίσαμε. Η Αυτοδιοίκηση χρησιμοποίησε κάθε διαθέσιμη δυνατότητα, ανοίγοντας και νέους δρόμους. Σταθήκαμε δίπλα στον πολίτη, καινοτομήσαμε, βρήκαμε λύσεις μέσω της τεχνολογίας, αξιοποιήσαμε το ανθρώπινο δυναμικό, στηριχθήκαμε στην εμπειρία των υπαλλήλων, ανοιχθήκαμε στην κοινωνία, βρήκαμε τρόπους συν-εργασίας, αλλάξαμε κάποιες συνήθειες… και πετύχαμε! Οι λύσεις που έδωσαν η ΚΕΔΕ, οι Δήμοι, οι υπάλληλοι, οι ίδιοι οι πολίτες, απέδειξαν ότι το “έξυπνο” είναι να τολμάς (και) να αλλάζεις, με πρώτιστο μέλημα την κοινωνία. Συνεχίζουμε!».

Τα Best City Awards αθλοθετούνται από την Boussias Communications και τελούν υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής, ενώ σε αυτά συμμετέχουν και βραβεύονται Πόλεις, Περιφέρειες, Φορείς και Επιχειρήσεις που αναδείχθηκαν για τις καινοτόμες δράσεις και λύσεις τους, με στόχο την ενίσχυση της καινοτομίας και την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, για να γίνουν οι πόλεις πιο ανθρώπινες, βιώσιμες, παραγωγικές, να αναβαθμιστούν οι συνθήκες περιβάλλοντος και να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής, αποτελώντας με αυτόν τον τρόπο παραδείγματα αειφορίας.

Στη φωτογραφία ο Δήμαρχος Αμοργού Ελευθέριος Καραΐσκος, η εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου Συνοδίνου Ιωάννα, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έργων Γρίσπος Κώστας, ο εργολάβος του έργου Ρουσσέτος Αρτέμης, ο επιβλέπων του έργου Χάλαρης Γεώργιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Next Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.