«Όταν όλοι με εγκατέλειψαν στον σοβαρό τραυματισμό μου, ο Αλέκος Κουκάς με κράτησε όρθιο»

Ο Στέλιος Σερέπας ποδοσφαιριστής αφηγείται μέσω Διαδικτύου την  συγκινητική ιστορία της ποδοσφαιρικής του ζωής και την καθοριστική συμβολή του Αλέκου Κουκά του αντιδήμαρχου της Μυκόνου και προέδρου της ΑΕΜ ο οποίος τον κράτησε όρθιο με την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση του σε ένα σοβαρό  τραυματισμό που είχε.

«Το 16-17 πήγα στον ΑΟ Μυκόνου μέσω ενός φίλου μου, του Γιάννη Τζανόπουλου που με έφερε σε επαφή με τον Κύριο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΥΚΑ πρόεδρο της ομάδας.. η αρχή έγινε σε μια καφετέρια όταν πήγα για καφέ και ήταν εκεί ο κύριος Άλεκος και μου λέει: «Στελλάρα θα έρθεις να παίξεις Μύκονο.;;» Του απαντάω «κάνε μου πρόταση κι έρχομαι…». Έτσι ξεκίνησε μια πολύ καλή σχέση με τον κύριο Αλέκο.. στο τέλος όταν έφυγα από την ομάδα, έφυγα με πολύ καλές σχέσεις..

Συνέχισα την ποδοσφαιρική μου πορεία και πριν από δυο χρόνια, πήγα σε μια ομάδα κι έπαθα χιαστό. Η ομάδα που ήμουν όχι μόνο δεν με κάλυψε, δεν με βοήθησαν πουθενά… έμεινα 1 χρόνο εκτός γηπέδων. Η ζωή τα φέρνει όπως θέλει αυτή…

Με παίρνει τηλέφωνο ο Κύριος Κουκάς και με ρωτάει τι κάνω και πως είμαι. Του είπα τι έχω πάθει, του είπα ότι έχω χιαστό και δεν έχω κάνει το χειρουργείο γιατί δεν έχω τα λεφτά…Και η πρώτη κουβέντα που μου είπε… «Τόσο καιρό γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο να στα καλύψω εγώ;». Κι όπως έγινε. Μου κάλυψε όλα τα έξοδα του χειρουργείου και με βοήθησε σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής μου .. κ όχι μόνο αυτό…μου κάλυψε και την αποκατάσταση ..με βοήθησε κ οικονομικά. .. που θα μπορούσε να μην ασχοληθεί και να έλεγε ένα περαστικά.

Όπως έκαναν οι περισσότεροι άνθρωποι που είχα βοηθήσει όταν ήμουν καλά και μόλις την έπαθα μου γύρισαν την πλάτη….. αλλά ο Θεός είναι πολύ μεγάλος. Έφερε στην ζωή μου πάλι αυτόν τον άνθρωπο.!!! Αυτά που έχει κάνει για μένα και κάνει ακόμα.. Δεν έχω λόγια για να πω ευχαριστώ. Μου έχει φερθεί σαν πραγματικός πατέρας μου..!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ.!!

Τον ευχαριστώ για όλα.!!

Στέλιος Σερέπας

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.