Όλα έτοιμα για την έναρξη του 8ου Serifos Sunset Race!

Λίγες ημέρες έμειναν για την έναρξη του 8ου Serifos Sunset Race που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25-26 Σεπτεμβρίου 2021 στο νησί της Σερίφου με αγώνες δρόμου 5, 10 και 20 χλμ, και κολυμβητικούς αγώνες 750, 1.500 και 3.000μ..

Η γραμματεία των αγώνων για την παραλαβή του αθλητικού υλικού και τις τελευταίες εγγραφές θα λειτουργήσει στο Λιμενικό περίπτερο, στο Λιμάνι, την Παρασκευή 24/9 από τις 12:00 έως τις 20:00 και το Σάββατο 25/9 από τις 9:30 έως τις 14:00.

Ο χώρος φύλαξης πραγμάτων των δρομικών αγώνων θα βρίσκεται στην παραλία της Βαγιάς στον τερματισμό από τις 15:30.

Οι αγώνες δρόμου των 5 και 10 χλμ που δίνουν ξεχωριστό χρώμα στη διοργάνωση θα εκκινήσουν το Σάββατο 25/9 στις 17:30 από την Βαγιά, με τους δρομείς να τρέχουν παράλληλα με τη θάλασσα περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά, διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από την μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη.

Η διοργάνωση θα βοηθήσει στη μετάβαση των δρομέων στη Βαγιά, με συνεργαζόμενα λεωφορεία που θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 15.00 έως τις 16:30, με σημείο συνάντησης μπροστά από το Γραφείο Πληροφοριών του νησιού στο λιμάνι. Όπως επίσης και στην επιστροφή τους από τη Βαγιά στο Λιβάδι. Τα λεωφορεία θα διατεθούν για αποκλειστική χρήση των συμμετεχόντων στη διοργάνωση και μέχρι ενός συνοδού τους.

Η απαιτητική διαδρομή των 20 χλμ, που έχει χαρακτηριστεί από τις δυσκολότερες στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει από το λιμάνι του νησιού στις 16:45 διασχίζοντας κατά σειρά το Λιβάδι, το Καλό Αμπέλι, τη Βαγιά, το Γάνεμα, τον Κουταλά και επιστρέφοντας για τον τερματισμό στη Βαγιά.

Ο δρόμος από το Λιβάδι μέχρι και τη διασταύρωση στο Μέγα Λιβάδι θα παραμείνει κλειστός το Σάββατο 25/9 από τις 16:30 μέχρι και τις 19:00 ή τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα.

Κατά μήκος της διαδρομής των 20 χλμ και τον τερματισμό θα υπάρχουν 5 σταθμοί νερού.

Η διαδρομή των αγώνων σηματοδοτείται με πρόσκαιρη σηματοδότηση η οποία τοποθετείται στις παραμονές των αγώνων.

Οι κολυμβητές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε μία μοναδική διαδρομή στον μεγάλο κόλπο στο Λιβάδι της Σερίφου την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου με εκκίνηση στις 10:45.

Η γραμματεία για τους αγώνες κολύμβησης θα λειτουργήσει από τις 9:30 το πρωί της Κυριακής στο Calma Drinks and Bites.

Τη ναυαγοσωστική κάλυψη στους κολυμβητικούς αγώνες θα αναλάβει η Life Guards Hellas με έμπειρους ναυαγοσώστες.

Πλούσια τα δώρα της διοργάνωσης στους νικητές!

Όλοι οι πρώτοι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο γυαλιά ηλίου της σειράς INVU προσφορά της εταιρείας Βαϊράμογλου. Ξεχωριστά δώρα προσφέρονται και για τους υπόλοιπους νικητές,

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs