Χ. Μαούνης : Περιμέναμε Ψυχολόγους σε σχολεία της Πάρου, αλλά ποτέ δεν ήρθαν

Ψυχολόγους σε πέντε σχολεία περίμεναν στην Πάρο, όμως οι ψυχολόγοι όχι μόνο δεν πήγαν, αλλά ούτε καν τα σχολεία του νησιού ήταν εγγεγραμμένα στους πίνακες του Υπουργείου με τους ψυχολόγους προς διάθεση, όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου κ. Χριστόδουλος Μαούνης.

Το 2019 κατέφθασε με ευχάριστα νέα για την Πρωτοβάθμια Σχολική Κοινότητα, καθώς με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γαβρόγλου, καθορίστηκαν ομάδες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες θα τοποθετούνταν ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για το έτος 2018-2019. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ενταχθεί στα πέντε σχολεία κανένας ψυχολόγος.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΟΥΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΟΥΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥΨυχολόγους σε πέντε σχολεία περίμεναν στην Πάρο, όμως οι ψυχολόγοι όχι μόνο δεν πήγαν, αλλά ούτε καν τα σχολεία του νησιού ήταν εγγεγραμμένα στους πίνακες του Υπουργείου με τους ψυχολόγους προς διάθεση, όπως αναφέρει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου κ. Χριστόδουλος Μαούνης. Το 2019 κατέφθασε με ευχάριστα νέα για την Πρωτοβάθμια Σχολική Κοινότητα, καθώς με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γαβρόγλου, καθορίστηκαν ομάδες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες θα τοποθετούνταν ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για το έτος 2018-2019. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει ενταχθεί στα πέντε σχολεία κανένας ψυχολόγος.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Mittwoch, 30. Oktober 2019

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΜΑΟΥΝΗΣ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.