Χ. Γώγος: Πρέπει να τηρείται αυστηρά το δίωρο στην αγορά

«Tόσο όσο» είναι βελτιωμένη η επιδημιολογική κατάσταση για το άνοιγμα του λιανεμπορίου, δεν είναι αυτή που θα ήθελε να είναι κανείς, αλλά δεν κι εύκολο να είναι αυτό που θέλαμε ανέφερε στον ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ .

«Υπάρχει δυσκολία αποκλιμάκωσης αλλά και σταθερά χαμηλή ροή περιστατικών για αρκετές μέρες και υπάρχει και η απόσταση από τις γιορτές. Είναι αρκετά καλή εικόνα» τόνισε ο Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πατρών Χαράλαμπος Γώγος σχολιάζοντας την επιδημιολογική εικόνα της χώρας την ώρα που ανοίγει το λιανεμπόριο.

Εκτιμώντας ότι η κατάσταση είναι βελτιωμένη «τόσο όσο», ο κ. Γώγος υπογράμμισε ότι το χρονικό διάστημα των δύο ωρών που είναι διαθέσιμες για να ολοκληρώσει ο καταναλωτής τις αγορές του στην αγορά πρέπει να τηρείται αυστηρά. «Το δίωρο πρέπει να είναι αυστηρά δίωρο. Θέλουμε μια εφαρμογή (στα κινητά) για το δίωρο, αλλά υπάρχουν δυσκολίες με τα προσωπικά δεδομένα». δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.