Χωρισμός και διαζύγιο : όταν ο ένας γονιός κατηγορεί τον άλλον στα παιδιά

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ίσως τα όνειρα και οι προσδοκίες μας για μια επιτυχημένη οικογένεια να διαψεύσθηκαν. Ίσως οι ρόλοι μας ως σύζυγοι να απέτυχαν. Όμως, αυτό που μένει τελικά ακόμη και μετά το χωρισμό είναι ότι παραμένουμε γονείς. Οι ρόλοι της μητέρας και του πατέρα είναι αναντικατάστατοι και οι μόνοι που θα μας συντροφεύουν για πάντα.

Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο πιο σωστά μάθουμε να παίζουμε το γονεϊκό μας ρόλο και να τον διατηρούμε ακόμη και μετά από ένα χωρισμό, τόσο περισσότερες ικανοποιήσεις και χαρές θα δώσουμε στα παιδιά μας, αλλά και θα πάρουμε από αυτά.

Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος κ. Φρόσω Φωτεινάκη αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο τι συμβαίνει όταν ο ένας γονέας κατηγορεί τον άλλο στα παιδιά τους με σκοπό να πληγώσουν τον πρώην σύντροφό τους.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΦΡΟΣΩ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΦΡΟΣΩ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣΊσως τα όνειρα και οι προσδοκίες μας για μια επιτυχημένη οικογένεια να διαψεύσθηκαν. Ίσως οι ρόλοι μας ως σύζυγοι να απέτυχαν. Όμως, αυτό που μένει τελικά ακόμη και μετά το χωρισμό είναι ότι παραμένουμε γονείς. Οι ρόλοι της μητέρας και του πατέρα είναι αναντικατάστατοι και οι μόνοι που θα μας συντροφεύουν για πάντα. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όσο πιο σωστά μάθουμε να παίζουμε το γονεϊκό μας ρόλο και να τον διατηρούμε ακόμη και μετά από ένα χωρισμό, τόσο περισσότερες ικανοποιήσεις και χαρές θα δώσουμε στα παιδιά μας, αλλά και θα πάρουμε από αυτά. Η Ψυχολόγος κ. Φρόσω Φωτεινάκη αναλύει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο τι συμβαίνει όταν ο ένας γονέας κατηγορεί τον άλλο στα παιδιά τους με σκοπό να πληγώσουν τον πρώην σύντροφό τους.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 15. Oktober 2019

ΦΡΟΣΩ ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ – ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top