Χωρίς Final 4 τελικά το Κύπελλο μπάσκετ

Η ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα τηρηθούν όσα προβλέπονται στην προκήρυξη και πήρε πίσω το Final 4, προφανώς μετά τις ενστάσεις που εκφράστηκαν από κάποιες πλευρές για την διεξαγωγή των δύο ημιτελικών και του τελικού σε ένα γήπεδο, από τη στιγμή που δεν ορίζεται και στην προκήρυξη της διοργάνωσης.

Οι προημιτελικοί θα γίνουν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με τα ζευγάρια Λαύριο-ΑΕΚ (15:00), Κολοσσός-Προμηθέας (15:00), Ηρακλής-ΠΑΟΚ (18:00) και Παναθηναϊκός-Περιστέρι (20:00), ενώ σε κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα (25/1) στα γραφεία της ΕΟΚ θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών που θα γίνουν στις 12 Φεβρουαρίου, με τις ομάδες που θα βγαίνουν πρώτες να παίζουν στην έδρα τους. Ο τελικός θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου σε έδρα που θα αποφασιστεί και αναμένεται να εξαρτηθεί από τις ομάδες που θα προκριθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H E.O.K. γνωστοποιεί, ως προς τη διεξαγωγή της ημιτελικής και τελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, ότι θα τηρηθεί η διαδικασία που προβλέπεται στην οικεία Ειδική Προκήρυξη.

Η κλήρωση της ημιτελικής φάσης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. στις 13.00. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 12 Φεβρουαρίου και ο τελικός στις 14 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.