Χρηματοδότηση για τη στέγαση του προσωπικού του Κέντρου Υγείας

Με στόχο τη μεγαλύτερη διασφάλιση της άμεσης βοήθειας και ιατρικής φροντίδας στους δημότες, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο, έγινε ομόφωνα δεκτή η εισήγησή του Δημάρχου Τήνου κ. Γ. Σιώτου στην Περ. Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου για τη διάθεση 7.200,00€, με σκοπό τη στέγαση – φιλοξενία τακτικού και εκτάκτου προσωπικού του Κέντρου Υγείας Τήνου.

Στο δεδομένο  χρονικό σημείο και για να επιταχυνθούν  οι απαραίτητες διαδικασίες μεταβιβάστηκε η  χρηματοδότηση στον Σύλλογο «Φίλων Κέντρου Υγείας Τήνου Νικόλαος Κόγκος».

Σε σχετική του δήλωση ο Δήμαρχος Τήνου κ. Γ. Σιώτος τόνισε:

«Σήμερα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για να αποστείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η τοπική μας κοινωνία αγκαλιάζει  το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας. Και είναι ακόμα πιο αισιόδοξο ότι οι απαραίτητοι πόροι προέρχονται από την ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου σε μια πράξη πραγματικής αλληλεγγύης και ανάδειξης του σημαντικού κοινωνικού και αναπτυξιακού της ρόλου. Επιπλέον ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου « Φίλων Κέντρου Υγείας Νικόλαος Κόγκος» για την καθοριστική συμβολή του στην επιτάχυνση της σχετικής χρηματοδότησης.

 Προσωπική μου δέσμευση η επέκταση και η συνέχιση αυτής της στήριξης στους ανθρώπους που συμβάλουν καθημερινά στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στο νησί μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.