Χάρης Πεταλωτής και Κυριάκος Μουστάκας για την έναρξη των προκριματικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος

Ο προπονητής της ομάδας παίδων της ΑΕ Σαντορίνης Χάρης Πεταλωτής μίλησε στην «Κ», αναφορικά με την έναρξη των προκριματικών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος της ομάδας του, το Σάββατο με το Ηράκλειο (17:00).

Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΣ γνωρίζοντας πολύ καλά τις δυσκολίες των παιχνιδιών, τόνισε πως με σεβασμό στους αντιπάλους, η ομάδα του θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί και πιστεύει πως στο τέλος θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της.

Ο Χάρης Πεταλωτής τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που θα συμμετέχουμε στην Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων.

Θα πάμε με τον ίδιο ενθουσιασμό που τελειώσαμε τους αγώνες στις Κυκλάδες και θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε ότι μπορούμε από την συμμετοχή μας αυτή.

Σίγουρα η εμπειρία των αγώνων θα είναι κάτι το ξεχωριστό για όλα τα παιδιά, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες από δυνατότερα πρωταθλήματα απ’ το δικό μας.

Ξεχωρίζει η ομάδα του Ηρακλείου την οποία θα αντιμετωπίσουμε την πρώτη ημέρα, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν συνεχή παρουσία στα πανελλήνια, οπότε το έργο μας θα είναι αρκετά δύσκολο.

Με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και με υγεία πιστεύω θα τα καταφέρουμε.

Εύχομαι να γίνουν όμορφα και δυνατά παιχνίδια και να τ απολαύσουμε».

Κυριάκος Μουστάκας: «Να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέσα από τους αγώνες

Από την άλλη πρεμιέρα στους αγώνες των προκριματικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, έχουν αυτό το Σάββατο και τα κορίτσια του ΑΟ Άνδρου.

Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Μουστάκας τόνισε πως οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα κορίτσια από τους συγκεκριμένους αγώνες είναι σημαντικές και πως θα κατατεθεί προσπάθεια, ώστε ο σύλλογος να διεκδικήσει ότι μπορεί μέσα από τα παιχνίδια.

Ο προπονητής του ΑΟ Άνδρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι εμπειρίες που θα αποκομίσουν τα κορίτσια είναι σημαντικές, μιας και θα αγωνιστούν απέναντι σε πρωταθλήτριες ομάδες των νομών τους.

Ελπίζουμε να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε μέσα από τους αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs