Φ. Φόρτωμας: θα έρθουν και άλλα μέτρα στήριξης για τους επαγγελματίες

Θα έρθουν και άλλα μέτρα στήριξης για τους κατοίκους των νησιών και τους επαγγελματίες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, επισημαίνει ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4.
Την ίδια στιγμή αποκαλύπτει τα όσα διημείφθησαν στη συνάντηση της Αριάνα Ροκ Φέλερ και της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά και τις εντυπώσεις της τρισέγγονης του ιδρυτή της πετρελαϊκής Standard Oil, της μεγαλύτερης περιουσίας των ΗΠΑ, από την επίσκεψή της στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

Φίλιππος Φόρτωμας : Βουλευτής Ν. Κυκλάδων

Φίλιππος Φόρτωμας : Βουλευτής Ν. ΚυκλάδωνΘα έρθουν και άλλα μέτρα στήριξης για τους κατοίκους των νησιών και τους επαγγελματίες που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, επισημαίνει ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας, σε συνέντευξή του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτει τα όσα διημείφθησαν στη συνάντηση της Αριάνα Ροκ Φέλερ και της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά και τις εντυπώσεις της τρισέγγονης του ιδρυτή της πετρελαϊκής Standard Oil, της μεγαλύτερης περιουσίας των ΗΠΑ, από την επίσκεψή της στην Τήνο τον Δεκαπενταύγουστο.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 am Freitag, 21. August 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.