Φ. Φόρτωμας : Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της υγείας μου λόγω του εμβολίου – Έκκληση προς όλους να εμβολιαστούν

Εξιτήριο του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας σήμερα από το νοσοκομείο μετά από πολυήμερη νοσηλεία του με κορωνοϊό

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππου Φόρτωμα, που πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από πολυήμερη νοσηλεία του με κορωνοϊό. Με δήλωσή του εκφράζει τις ευχαριστίες του στους θεράποντες γιατρούς, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου και κάνει έκκληση στις Ελληνίδες και τους Έλληνες να εμβολιαστούν όλοι, καθώς όπως αναφέρει, το εμβόλιο βοήθησε καθοριστικά ώστε να λάβει αίσιο τέλος η περιπέτεια της υγείας του.

Διαβάστε τη δήλωσή του εδώ :

Μετά από την πολυήμερη νοσηλεία μου στο ΓΝΑ λόγω της νόσησής μου από τον Covid 19, επιστρέφω σήμερα υγιής και ευγνώμων στο σπίτι μου και στα καθήκοντά μου.

Η δύσκολη αυτή περιπέτεια της υγείας μου είχε αίσιο τέλος και σε αυτό βοήθησε καθοριστικά το μοναδικό όπλο που μας έχει απλόχερα προσφέρει η επιστήμη, το εμβόλιο!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους θεράποντες γιατρούς μου, τους νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του νοσοκομείου για την αμέριστη συμπαράστασή τους και την καθημερινή φροντίδα τους, τόσο σε εμένα προσωπικά, όσο και στους υπόλοιπους ασθενείς συμπολίτες μας, που αυτή την ώρα δίνουν το δικό τους αγώνα εναντίον του ιού.

Θα ήθελα, τέλος, να απευθύνω μία έκκληση προς όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες:

Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε, Εμβολιαζόμαστε!

Καλή χρονιά σε όλους!

Φίλιππος Φόρτωμας
Βουλευτής Κυκλάδων

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.