Φ. Ζαννετίδης : Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ξεχώρισε στο συνέδριο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ο αρμόδιος Aντιπεριφερειάρχης για τα ζητήματα της αγροτικής παραγωγής κ. Φιλήμων Ζαννετίδης παίρνει θέση στο μεγάλο ζήτημα των ελαιοπαραγωγών.

Η τιμή του ελαιόλαδου φέτος είναι αρκετά χαμηλή με αποτέλεσμα οι παραγωγοί από όλη την Ελλάδα να ζητούν χαμηλή εγγυημένη τιμή.

Στο Νότιο Αιγαίο φέτος ήταν μια πολύ καλή παραγωγική χρονιά, ωστόσο ο “χρυσός δεν κατάφερε να πιάσει τις αναμενόμενες τιμές”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Τομέα Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης μιλά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο και για την 28η Αgrotica 2020 όπου η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου είχε την τιμητική της, αλλά και για τα προϊόντα Π.Ο.Π όπως το Αρσενικό της Νάξου που διακρίθηκε και μια σειρά άλλων προϊόντων που αναμένεται να κατακτήσουν την Ευρωπαϊκή αγορά.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑΟ αρμόδιος Aντιπεριφερειάρχης για τα ζητήματα της αγροτικής παραγωγής κ. Φιλήμων Ζαννετίδης παίρνει θέση στο μεγάλο ζήτημα των ελαιοπαραγωγών. Η τιμή του ελαιόλαδου φέτος είναι αρκετά χαμηλή με αποτέλεσμα οι παραγωγοί από όλη την Ελλάδα να ζητούν χαμηλή εγγυημένη τιμή. Στο Νότιο Αιγαίο φέτος ήταν μια πολύ καλή παραγωγική χρονιά, ωστόσο ο "χρυσός δεν κατάφερε να πιάσει τις αναμενόμενες τιμές". Ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Τομέα Νοτίου Αιγαίου κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης μιλά στην ραδιοφωνική εκπομπή «Αποχρώσεις» του Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο και για την 28η Αgrotica 2020 όπου η Περιφέρεια Ν.Αιγαίου είχε την τιμητική της, αλλά και για τα προϊόντα Π.Ο.Π όπως το Αρσενικό της Νάξου που διακρίθηκε και μια σειρά άλλων προϊόντων που αναμένεται να κατακτήσουν την Ευρωπαϊκή αγορά.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 10. Februar 2020

ΦΙΛΗΜΟΝΑΣ ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ – ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.