Φορολογικές Δηλώσεις 2019 : οι παγίδες που πρέπει να αποφύγετε

in ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής των δηλώσεων μέσω της οποίας έξι και πλέον εκατομμύρια φορολογούμενοι θα κληθούν να δηλώσουν τα πάσης φύσεως εισοδήματα που απέκτησαν το 2018 .

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Φοροτεχνικός και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Φοροτεχνικών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο φόρος που θα καταλογιστεί θα πληρωθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις, τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο. Οι φορολογούμενοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα καθώς το έντυπο υποβολής Ε1 είναι ίδιο με πέρυσι, θα πρέπει ωστόσο να προσέξουν ιδιαίτερα κάποια σημεία παγίδες ώστε να μην πληρώσουν περισσότερο φόρο από αυτόν που τους αναλογεί. Οι δαπάνες με πλαστικό χρήμα, η κάλυψη των τεκμηρίων διαβίωσης, τα εισοδήματα που προέρχονται από διάθεση ακινήτων μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης, ανείσπρακτες αποδοχές, αναδρομικά, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΛΟΓΙΣΤΗΣ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ε.Ε.Α

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ , ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ Ε.Ε.ΑΑνοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής των δηλώσεων μέσω της οποίας έξι και πλέον εκατομμύρια φορολογούμενοι θα κληθούν να δηλώσουν τα πάσης φύσεως εισοδήματα που απέκτησαν το 2018 . Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» ο Φοροτεχνικός και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Φοροτεχνικών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο φόρος που θα καταλογιστεί θα πληρωθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις, τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο. Οι φορολογούμενοι δεν έχουν να αντιμετωπίσουν νέα δεδομένα καθώς το έντυπο υποβολής Ε1 είναι ίδιο με πέρυσι, θα πρέπει ωστόσο να προσέξουν ιδιαίτερα κάποια σημεία παγίδες ώστε να μην πληρώσουν περισσότερο φόρο από αυτόν που τους αναλογεί. Οι δαπάνες με πλαστικό χρήμα, η κάλυψη των τεκμηρίων διαβίωσης, τα εισοδήματα που προέρχονται από διάθεση ακινήτων μέσω πλατφορμών βραχυχρόνιας μίσθωσης, ανείσπρακτες αποδοχές, αναδρομικά, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Freitag, 22. März 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Go to Top