Φολέγανδρος : Συνεργασία Δήμου – Ιατρείου για τη διενέργεια PCR τεστ για τους τουρίστες

Ο Δήμος Φολεγάνδρου ενημερώνει τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων του νησιού ότι δίνεται η δυνατότητα στους πελάτες τους και επισκέπτες του νησιού που είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιήσουν έλεγχο με PCR για τον Covid-19 (72 ώρες το πολύ) πριν τις πτήσεις για την επιστροφή στην χώρα τους, ότι το ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου θα τους εξυπηρετήσει και θα παίρνει τα δείγματα, τα οποία θα αναλάβει ο Δήμος να στέλνει καθημερινά με το πλοίο.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Φολεγάνδρου :

Στην προσπάθεια να μην χάσουν καμία ημέρα από τις διακοπές τους στο νησί μας όσοι από τους επισκέπτες μας θα υποχρεούνται σε έλεγχο με PCR για τον Covid-19 (72 ώρες το πολύ) πριν τις πτήσεις για την επιστροφή στην χώρα τους, το ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου θα μας εξυπηρετήσει και θα παίρνει τα δείγματα, τα οποία θα αναλάβει ο Δήμος να στέλνει καθημερινά με το πλοίο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέτουν στον λογαριασμό του ιδιωτικού εργαστηρίου (κ. Βυτζηλαίου Στέλιου τηλ.6970168858) που θα αποστέλλονται τα δείγματα, 4 ημέρες πριν το ποσόν για την εξέταση ή να το δίνουν στο ιατρείο μετρητοίς.
Η απόδειξη πληρωμής και τα αποτελέσματα θα αποστέλλονται στα email τους.
Τα τεστ θα γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.30 με 10.30 και τα Σαββατοκύριακα κατόπιν συνεννόησης με την ιατρό κ. Μαυροπούλου στα τηλέφωνα 2286041113 και 6956760578.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα παραπάνω τηλέφωνα και στο 6949198677.
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.