Φοίνικας ONEX: «Μια αδικία διορθώθηκε…»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου Onex, μέσα από την οποία ευχαριστεί όλους τους φορείς που λειτούργησαν ώστε να επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις…

«Στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 8/12/20 με τον Γ.Γ Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά  και εκπροσώπων της Επιτροπής Λοιμοξιολόγων του ΕΟΔΥ, κατατέθηκαν όλοι οι προβληματισμοί των εμπλεκομένων φορέων καθώς και οι δεσμεύσεις για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα πρέπει να εφαρμοστούν, ως προς την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Μετά τις τελευταίες σοβαρές και συντονισμένες προσπάθειες των εκπροσώπων των φορέων ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και των εκπροσώπων των ΤΑΑ, ενημερωθήκαμε εχθές αργά για την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Volley League.

Ως ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, τον ΓΓ Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά καθώς και την Επιτροπή Λοιμοξιολόων του ΕΟΔΥ για την επανεκκίνηση των προπονήσεων με απώτερο στόχο τη συνέχιση του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας Βόλει Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 20-21.

Δεν εφησυχάζουμε και δεν ξεχνάμε τις δυσκολίες που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω της πανδημίας που πλήττει τον πλανήτη.

Από την δικιά μας πλευρά σεβόμενοι τους αθλητές μας, τους χορηγούς μας, το φίλαθλο κοινό μας και την τοπική κοινωνία, θα εναρμονιστούμε άμεσα με τις υγειονομικές οδηγίες με γνώμονα την προφύλαξη του κοινωνικού συνόλου».

Μία αδικία διορθώθηκε.

Γραφείο Τύπου ΑΟ Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΣΑΠ για την επιστροφή… στις προπονήσεις

Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως σύμφωνα με ανακοίνωση της γραφείου Τύπου του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που επιβεβαίωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και υπεύθυνος για υγειονομικά θέματα αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η κυβέρνηση σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Δ.Υ. άναψε το πράσινο φως για την έναρξη των προπονήσεων των οκτώ ομάδων της Volley League.

Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου 2020, από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγουν τα γυμναστήρια για προπονήσεις των ομάδων μόνο της Volley League ανδρών, ενώ αντίστοιχη απόφαση ισχύει και για την Super League 2 στο ποδόσφαιρο.

Είναι το αποτέλεσμα συντονισμένων, μεθοδικών και επίμονων προσπαθειών του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατόρου, των εκπροσώπων των Τ.Α.Α., του Π.Α.Σ.Α.Π. και των στελεχών της Ε.Σ.Α.Π.

Φυσικά όλη η κοινότητα της Ε.Σ.Α.Π. και του επαγγελματικού βόλεϊ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν προσωπικά τόσο τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και τον Γ.Γ.Α. Γιώργο Μαυρωτά καθώς και τα μέλη των εμπειρογνωμόνων του Ε.Ο.Π.Υ. και τους λοιμωξιολόγους του Ε.Ο.Δ.Υ. που ανταποκρίθηκαν θετικά στο δίκαιο αίτημα του επαγγελματικού βόλεϊ ανδρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.