Φιλιώ Κοντραφούρη : πως είναι η ζωή για μια δημοσιογράφο στο Αφγανιστάν

Η Φιλιώ Κοντραφούρη εργάζεται ως freelancer δημοσιογράφος σε διεθνές επίπεδο και ανταποκρίτρια του τουρκικού κρατικού Δικτύου TRT World.
Τα τελευταία χρόνια, έχει βρεθεί ως ρεπόρτερ από το Λίβανο και την Ουκρανία έως τα τουρκικο-συριακά σύνορα και τη Λέσβο προκειμένου να καλύψει ιστορίες σε σχέση με το μεταναστευτικό και τον πόλεμο στη Συρία.
Μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή “Αποχρώσεις” για την προσφυγική κρίση στην Λέσβο, αλλά και τις εμπειρίες της από το Αφγανιστάν το οποίο αποτελεί για αυτήν πεδίο έρευνας από το 2005.
Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΦΙΛΙΩ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΦΙΛΙΩ ΚΟΝΤΡΑΦΟΥΡΗ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣΗ Φιλιώ Κοντραφούρη εργάζεται ως freelancer δημοσιογράφος σε διεθνές επίπεδο και ανταποκρίτρια του τουρκικού κρατικού Δικτύου TRT world. Τα τελευταία χρόνια, έχει βρεθεί ως ρεπόρτερ από το Λίβανο και την Ουκρανία έως τα τουρκικο-συριακά σύνορα και τη Λέσβο προκειμένου να καλύψει ιστορίες σε σχέση με το μεταναστευτικό και τον πόλεμο στη Συρία. Μιλά στη ραδιοφωνική εκπομπή "Αποχρώσεις" για την προσφυγική κρίση στην Λέσβο, αλλά και τις εμπειρίες της από το Αφγανιστάν το οποίο αποτελεί για αυτήν πεδίο έρευνας από το 2005.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 am Montag, 14. September 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.