Φαρμακείο της φύσης: βότανα που θωρακίζουν την άμυνα του οργανισμού μας

in ΖΩΗ-ΥΓΕΙΑ/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Πολλά είναι τα βότανα που η φύση μας προσφέρει και είναι ικανά να θωρακίσουν την άμυνα του οργανισμού μας και να απαλύνουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος.

Τα περισσότερα τα έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας λέει στις «Αποχρώσεις» η γεωπόνος και εκπρόσωπος της εταιρείας GREEN FOX Νίκη Κεφαλά, τονίζοντας πως μερικά από αυτά δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας στον οργανισμό μας, ικανή να μας προστατέψει από τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος και των ιώσεων.

Ποια είναι αυτά; Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε στον Λάμπρο Δεμερτζή.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ:

ΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GREEN FOX (ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ)

ΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GREEN FOX (ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ)Πολλά είναι τα βότανα που η φύση μας προσφέρει και είναι ικανά να θωρακίσουν την άμυνα του οργανισμού μας και να απαλύνουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος. Τα περισσότερα τα έχουμε στα ντουλάπια της κουζίνας μας λέει στις «Αποχρώσεις» η γεωπόνος και εκπρόσωπος της εταιρείας GREEN FOX Νίκη Κεφαλά, τονίζοντας πως μερικά από αυτά δημιουργούν μια ασπίδα προστασίας στον οργανισμό μας, ικανή να μας προστατέψει από τα πρώτα συμπτώματα του κρυολογήματος και των ιώσεων. Ποια είναι αυτά; Ακούστε τη συνέντευξη που έδωσε στον Λάμπρο Δεμερτζή.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Montag, 25. Februar 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΖΩΗ-ΥΓΕΙΑ

Go to Top