Υπογράφηκε η σύμβαση ανάθεσης ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου της Τήνου

Ο Ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου της Τήνου μπήκε στην τελική ευθεία με την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης μεταξύ του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη και της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία “3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε” όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Έπαρχος Τήνου Νατάσσα Δεληγιάννη – Άσπρου με ευχαριστίες στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη.

Υπογράφηκε στις 14/5/2021 μεταξύ του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη και της αναδόχου εταιρείας με την επωνυμία “3Κ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε” η εργολαβική σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τήνου στη θέση ΒΙΝΤΣΙ.

Χρόνος περαίωσης της εργολαβίας: τρείς (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Μετά τις εργασίες που έγιναν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο δημοτικό γήπεδο της Τήνου στο ΒΙΝΤΣΙ που αφορούσαν την αντικατάσταση των κερκίδων, των τερμάτων και του τάπητα, έρχεται τώρα και ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου για να πάρει σάρκα και οστά ένα πάγιο αίτημα της νεολαίας μας, ώστε να έχει ένα αξιοπρεπές γήπεδο ποδοσφαίρου που θα είναι πραγματικά στολίδι του νησιού μας.

Είμαστε κοντά στους νέους μας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε στο άμεσο μέλλον και άλλα αιτήματά τους.

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη γιατί από την πρώτη στιγμή στάθηκε αρωγός και υποστηρικτής σε όλη αυτή την προσπάθεια!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.