Υπεράνθρωπες προσπάθειες καταβάλλουν οι νοσηλευτές για να καλυφθούν τα κενά στον χώρο της υγείας

Τα προβλήματα της υποστελέχωσης των νοσοκομείων της χώρας δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που πολλές φορές ξεπερνούν τα ανθρωπίνως δυνατά όρια αντοχής τους.

Όπως αναφέρει στις “Αποχρώσεις” η Αντιπρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής της Πανελλήνιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας Νοσηλευτικού Προσωπικού (ΠΑΣΟΝΟΠ) κ. Ελένη Πέτρακα ,αν μας έδιναν όλα τα ρεπό που μας χρωστούν, τα νοσοκομεία της χώρας θα έπρεπε να μείνουν για αρκετό καιρό κλειστά.

Την ίδια στιγμή αναφέρεται και στο θέμα της Σαντορίνης με τους γιατρούς που έχουν κάνει αναφορά στον Εισαγγελέα Νάξου για την επικινδυνότητα των υπηρεσιών λόγω εντατικοποίησης της εργασίας τους.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

 

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΑΚΑ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΡΑΚΑ – ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΤα προβλήματα της υποστελέχωσης των νοσοκομείων της χώρας δημιουργούν συνθήκες ασφυξίας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που πολλές φορές ξεπερνούν τα ανθρωπίνως δυνατά όρια αντοχής τους. Όπως αναφέρει στις "Αποχρώσεις" η Αντιπρόεδρος της ΠΑΣΟΝΟΠ κ. Ελένη Πέτρακα ,αν μας έδιναν όλα τα ρεπό που μας χρωστούν, τα νοσοκομεία της χώρας θα έπρεπε να μείνουν για αρκετό καιρό κλειστά. Την ίδια στιγμή αναφέρεται και στο θέμα της Σαντορίνης με τους γιατρούς που έχουν κάνει αναφορά στον Εισαγγελέα Νάξου για την επικινδυνότητα των υπηρεσιών λόγω εντατικοποίησης της εργασίας τους.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 7. Februar 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs