Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό “έρχεται” στη Σύρο

Το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό “έρχεται” στη Σύρο, στο πλαίσιο των εορταστικών διαδικτυακών δράσεων του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης!

Μια πρωτότυπη ιδέα που αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας και του διαδικτύου προσαρμοσμένη στις συνθήκες που επιβάλλει η υγειονομική κρίση, εμπνεύστηκαν και υλοποιούν ο Φώτης Σπύρος και ο Νίκος Χρηστίδης για τα φετινά Χριστούγεννα. Με εμπειρία και αγάπη για το παιδικό θέαμα και το παιδί, η εταιρεία τους, Long Vehicle Productions, δημιούργησε το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών που έχουν διακριθεί στα θεάματα και τις δραστηριότητες για παιδιά. Με όχημα τη φαντασία, σ’ ένα covid free περιβάλλον τα παιδιά θα μπορέσουν να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων, να παίξουν, να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν!

Το χωριό αυτό θα φιλοξενηθεί στην επίσημη σελίδα του Δήμου Σύρου. Με έναν κωδικό που θα αποστέλλεται κατόπιν διαδικτυακής εγγραφής, δίνουμε εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα στα παιδιά του νησιού μας να ζήσουν μια υπέροχη διαδραστική εμπειρία, γεμάτη χριστουγεννιάτικη μαγεία!

Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από τις 12 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου 2021 και θα λειτουργεί αδιάλειπτα για 16 ώρες το 24ωρο, από τις 8:00 έως τις 00:00. Στις ώρες 16:00 έως 22:00 η σύνδεση θα είναι ζωντανή. Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό και δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους. Θα μπορούν να επικοινωνήσουν, να συμμετέχουν ενεργά, να παίξουν, να δημιουργήσουν, να χαρούν.

Για την παραγωγή και την υλοποίηση του χωριού, συνεργάζονται πάνω από 100 επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων της τεχνολογίας και κυρίως της τέχνης, όπως ο συνθέτης Τάσος Ιωαννίδης, η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, ο μάγος Sankara, το Θέατρο Μαριονέτας Γκότση, το Θέατρο Κούκλας της Ιρίνας Μπόικο, το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκαδά και πολλοί άλλοι.

Τα Χριστούγεννα φέτος θα είναι διαφορετικά σε όλον τον πλανήτη, αλλά τα παιδιά εξακολουθούν να τα περιμένουν. Εφόσον η διαδικτυακή επικοινωνία είναι πια μια νέα καθημερινότητα για όλους, το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ας  γίνει ένα καταφύγιο χαράς και διασκέδασης για μας και τα παιδιά μας!

 

Διάρκεια και ώρες λειτουργίας:

12 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου, καθημερινά 8.00-00.00 * η σύνδεση είναι ζωντανή κατά τις ώρες 16.00-22.00

 

ΕΓΓΡΑΦΗ & ΣΥΝΔΕΣΗ:

  1. Παρακαλώ συμπληρώστε την ακόλουθη διαδικτυακή φόρμα εγγραφής για την απόκτηση δωρεάν κωδικού εισόδου.

          ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:  ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ενσωματωμένο λινκ https://form.jotform.com/203243528456354

 

  1. Συνδεθείτε εδώ με το Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Χωριό καταχωρώντας τον κωδικό που απεστάλη στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

          ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ:  ΣΥΝΔΕΣΗ

ενσωματωμένο λινκ https://www.xmas-covidfree-village-lvp.gr/syros/ 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs