Το Φαρμακείο της Φύσης για την κατάθλιψη

in ΖΩΗ-ΥΓΕΙΑ/ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Τι σχέση έχει το σπαθόχορτο, η πιπερόριζα, το γιασεμί και η μπανάνα με τις σαρδέλες; Είναι οι τροφές και τα βότανα που λένε στοπ στην κατάθλιψη.

Το φαρμακείο της φύσης τα έχει όλα πλουσιοπάροχα λέει στις «Αποχρώσεις» η γεωπόνος και εκπρόσωπος της εταιρείας Green Fox (Έργα Πρασίνου) κ. Νίκη Κεφαλά, τονίζοντας ότι ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στις τροφές αυτές που σε συνδυασμό με τον ήλιο, αλλά και τη γυμναστική μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να διώξουμε τις κακές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα που μας βαραίνουν και οδηγούν πολλές φορές στην κατάθλιψη.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GREEN FOX (ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ)

ΝΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑ – ΓΕΩΠΟΝΟΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GREEN FOX (ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ)Τι σχέση έχει το σπαθόχορτο, η πιπερόριζα, το γιασεμί και η μπανάνα με τις σαρδέλες; Είναι οι τροφές και τα βότανα που λένε στοπ στην κατάθλιψη. Το φαρμακείο της φύσης τα έχει όλα πλουσιοπάροχα λέει στις «Αποχρώσεις» η γεωπόνος και εκπρόσωπος της εταιρείας Green Fox (Έργα Πρασίνου) κ. Νίκη Κεφαλά, τονίζοντας ότι ο καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση στις τροφές αυτές που σε συνδυασμό με τον ήλιο, αλλά και τη γυμναστική μπορούν να μας βοηθήσουν ώστε να διώξουμε τις κακές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα που μας βαραίνουν και οδηγούν πολλές φορές στην κατάθλιψη.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Donnerstag, 14. Februar 2019

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from ΖΩΗ-ΥΓΕΙΑ

Ναι στη ζωή!

10 Σεπτεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας H 10η Σεπτεμβρίου
Go to Top