Το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι “Selfie” της ΕΡΤ στη Σύρο!

Στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της Σύρου μέσω τηλεοπτικών εκπομπών και προγραμμάτων, το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού, με την πολύτιμη αρωγή επαγγελματιών του τουρισμού, ανταποκρίθηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα στο έκτακτο αίτημα της ΕΡΤ να φιλοξενηθεί στο νησί μας, την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019, πολυμελές τηλεοπτικό συνεργείο για τις ανάγκες γυρισμάτων της δημοφιλούς νεανικής εκπομπής “Selfie”, του ταξιδιωτικού τηλεπαιχνιδιού της ΕΡΤ που ταξιδεύει και μας γνωρίζει όλη την Ελλάδα.

Το “Selfie ξεκινάει τον 3ο κύκλο εκπομπών του από το νησί μας και πραγματοποιεί γυρίσματα την Τρίτη 5/11 στην Ερμούπολη και την Τετάρτη 6/11 στην Άνω Σύρο, από τις 8:00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου. Στα γυρίσματα συμμετέχουν ως παίκτες δύο (2) συντοπίτες μας από την Ερμούπολη και δύο (2) από την Άνω Σύρο.

 

Λίγα λόγια για το τηλεπαιχνίδι

 

Ο ταξιδιωτικός χαρακτήρας της εκπομπής φέρνει την παραγωγή σε διαφορετικά σημεία της Ελλάδας, πρωτεύουσες νομών, μικρές επαρχιακές πόλεις, νησιά ή ακόμα και χωριά.

Οι παίκτες, που προέρχονται από τις πόλεις που επισκέπτεται η εκπομπή, καλούνται να διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες με selfie φωτογραφίες, διεκδικώντας ένα ταξιδιωτικό έπαθλο!

Πώς παίζεται το «Selfie»; Στο παιχνίδι συμμετέχουν 2 παίκτες, οι οποίοι γίνονται ομάδα με κάποιον από τους 2 παρουσιαστές. Το παιχνίδι αποτελείται από τρεις γύρους και παίζεται σε διαφορετικά σημεία της πόλης, που είναι ο φυσικός σκηνικός χώρος της εκπομπής.

Στον 1ο γύρο («Town Selfie»), οι παίκτες αναζητούν και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σημεία και τα αξιοθέατα της πόλης.

Στον 2ο γύρο («Memory Selfie»), εμπλέκουν την τοπική κοινωνία και βάζουν στο παιχνίδι τους ανθρώπους της πόλης, στην προσπάθειά τους να προλάβουν να φωτογραφίσουν 10 διαφορετικά είδη selfie ο καθένας, με αντιπάλους το χρόνο… και τη μνήμη τους.

Στον 3ο γύρο («Team Selfie»), μαζί με τους παίκτες συμμετέχουν και οι φίλοι τους (3-4 άτομα για κάθε παίκτη), σε μία «σελφοδρομία», με σκυτάλη τα selfie sticks.

Η τελευταία δοκιμασία είναι μία ομαδική Group Selfie ή πολλές Speed Selfie, όπου οι παίκτες έχουν στόχο να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους μπορούν στην ομάδα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.