Το Σάββατο 29 Μάϊου ανοίγει η πλατφόρμα για ραντεβού 30-34 ετών με όλα τα εμβόλια

Το Σάββατο 29 Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα ώστε να κλείνουν ραντεβού οι πολίτες στην ηλικιακή ομάδα 30-34. Άρα, από το Σάββατο οι πολίτες στην ηλικιακή ομάδα 30-34 θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού με όλα τα εμβόλια.

Την Τετάρτη άνοιξε η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 35-39 και οι πολίτες έκλεισαν περισσότερα από 102.000 ραντεβού. Επιπλέον, χθες ξεπεράστηκαν οι 5,2 εκατομμύρια εμβολιασμοί, όπως ανακοίνωσε στη χθεσινή ενημέρωση ο Υπουργός Υγείας Βασίλη Κικίλιας.

Σχετικά με την Επιχείρηση «Ελευθερία» και την επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», ο υπουργός Υγείας δήλωσε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα των εμβολιασμών και αυτό αποτυπώνεται και στον επταήμερο κυλιόμενο μέσο όρο εμβολιασμών ανά 100.000 κατοίκους, όπου η Ελλάδα έχει περάσει πλέον στην τρίτη θέση μεταξύ 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με τα στοιχεία του Our World in Data.

Και επίσης, στο ποσοστό του πληθυσμού που έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του η Ελλάδα με 17,62% είναι στην πέμπτη θέση από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs