Το καλοκαίρι έφυγε, οι ανεμογεννήτριες έρχονται στην Τήνο

Το καλοκαίρι τελειώνει, αλλά τα προβλήματα στην Τήνο τώρα φαίνεται πως….ξαναφουντώνουν στο ζήτημα της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών.

Ο αγώνας των κατοίκων συνεχίζεται  απέναντι στην εγκατάσταση ΑΠΕ, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών κοινωνιών. Ο Δήμος Τήνου εξέδωσε άδειες διέλευσης για τα βαρέα οχήματα μεταφοράς των τμημάτων των ανεμογεννητριών προς το αιολικό πάρκο στη θέση «Πράσσα – Πολέμου Κάμπος», προκαλώντας την αντίδραση των πολιτών.

Παρ’ ό,τι διατυπώθηκαν ενστάσεις, τόσο από την παράταξη της μειοψηφίας «Κοινό Τηνίων», όσο και από τοπικούς φορείς και κατοίκους, ο Δήμος δεν προχώρησε στην αναθεώρηση των αδειών, ενώ τα «πυρά» στρέφονται κατά του Δημάρχου Τήνου, κ. Γιάννη Σιώτου. Μάλιστα, οι πολίτες που στηρίζουν το μέτωπο «Η Τήνος κατά των ανεμογεννητριών», προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο της Τήνου, απαιτώντας από τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους του Δήμου Τήνου, να ακυρώσουν τις εν λόγω άδειες.

Στις 28 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε επίσης ενημερωτική εκδήλωση στην Παλλάδα, με τίτλο «Γιατί η Τήνος λέει Όχι», με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και φίλων τη Τήνου, σχετικά με την αντίθεση των Τηνίων στην άκριτη εγκατάσταση ΑΠΕ στο νησί.

Ιεραρχική προσφυγή ενώπιων του Δημάρχου

Την Τρίτη 24 Αυγούστου, κατατέθηκε ενώπιον του Δημάρχου Τήνου, ιεραρχική προσφυγή, για την ακύρωση των αδειών διέλευσης που εξέδωσε ο Δήμος, για την μεταφορά των ανεμογεννητριών, από την δημοτική κίνηση «Κοινό Τηνίων» και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Υστερνιωτών Τήνου.

Όπως σημειώθηκε από τη δημοτική κίνηση σε σχετική ανακοίνωση, «πιστεύουμε ότι οι άδειες έχουν εκδοθεί παράτυπα και έχουμε καταθέσει και εξηγήσει αναλυτικά, τουλάχιστον τρεις βάσιμους λόγους για αυτό. Είναι στην αρμοδιότητα του Δημάρχου να το κρίνει και να τις ακυρώσει και ελπίζουμε να το κάνει άμεσα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

hot horny hunk solo scene.videos porno
freewatchingporn.com
hdmadthumbs