Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» στηρίζει την οικογένεια με δράσεις για γονείς

Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων της Νάξου διοργανώνουν και φέτος δράσεις για γονείς.

Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» και τον Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου κ. Αναστασία Προκοπίου, υλοποιούνται σεμινάρια για γονείς με στόχο να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να κατανοήσουν τους λόγους που κάνουν το έργο του γονιού τόσο δύσκολο σήμερα και να αναζητήσουν λειτουργικούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών στην οικογένεια.

Μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξη εδώ :

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ»Το Κέντρο Πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων» σε συνεργασία με τους συλλόγους γονέων των δημοτικών σχολείων της Νάξου διοργανώνουν και φέτος δράσεις για γονείς. Όπως αναφέρει στις «Αποχρώσεις» και τον Μεσόγειος 105,4 στο Κόκκινο, η Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου κ. Αναστασία Προκοπίου, υλοποιούνται σεμινάρια για γονείς με στόχο να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς σε σχέση με τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους, να κατανοήσουν τους λόγους που κάνουν το έργο του γονιού τόσο δύσκολο σήμερα και να αναζητήσουν λειτουργικούς και πιο αποτελεσματικούς τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών στην οικογένεια.

Gepostet von Αποχρώσεις Μεσόγειος FM 105,4 στο "Κόκκινο" am Dienstag, 17. Dezember 2019

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.