Το ευχαριστώ του Δήμου Αμοργού για την δωρεάν μετακίνηση πολιτών για λόγους υγείας

Ο Δήμος Αμοργού εκφράζει τις ιδιαίτερες και θερμές του ευχαριστίες προς τη ναυτιλιακή εταιρεία BLUE STAR FERRIES, και την εταιρεία Small Cyclades Lines, ιδιοκτήτρια του Express Skopelitis για την παροχή δωρεάν μετακίνησης συμπολιτών μας που έπρεπε να μετακινηθούν λόγω προβλημάτων υγείας προς νοσοκομεία, καθώς και των συνοδών τους.

Ο Δήμαρχος Αμοργού ευχαριστεί θερμά την Μεταφορική Αμοργού « Σπανός -Σίμος» και την μεταφορική Νάξου «Αριάδνη» που ανταποκρίνονται πάντα θετικά στα αιτήματα του Δήμου για τη δωρεάν μεταφορά μηχανημάτων και υλικών που είναι απαραίτητα για την παροχή φροντίδας υγείας προς τους συμπολίτες μας.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία Αφοί Νομικού ΙΚΕ για την βοήθεια μεταφοράς και τοποθέτησης εξοπλισμού του Κέντρο Υγείας Αμοργού.

Όλες οι παραπάνω ενέργειες των συγκεκριμένων εταιρειών, έρχονται σε συνέχεια πολλών άλλων ανάλογων χορηγιών προς το Δήμο Αμοργού. Είναι σημαντικό να νιώθουμε πως έχουμε δίπλα μας πολύτιμους υποστηρικτές στην προσπάθεια κάλυψης των εκτάκτων αναγκών του Δήμου μας.

Πόπη Δεσποτίδη: Η Αμοργός στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος

Στο Volcano TV και στην εκπομπή «Κυκλάδων Θέα» με τον Βαγγέλη Μαραγκό φιλοξενήθηκε η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Αμοργού, Πόπη Δεσποτίδη.

Η κα Δεσποτίδη αναφέρθηκε στην ενέργειες που έχουν γίνει από την Δημοτική Αρχή για την υγειονομική θωράκιση της Αμοργού ώστε να είναι ένας ασφαλής προορισμός.

Η αντιδήμαρχος Αμοργού παρουσίασε επίσης την στρατηγική τουριστική προβολής που θα φέρει την Αμοργό στο επίκεντρο της επιλογής των επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.